AMD:n 8-ytiminen Bulldozer yhtä tehokas kuin Intelin Core i7-2600K?

uutinen julkaistu:4 toukokuuta, 2011

Jos DonanimHaberin vuotodiaan on uskominen, AMD:n 8-ytiminen FX-sarjan suoritin olisi PCMark Vantage -testiohjelmassa yhtä tehokas kuin Intelin Core i7 2600K-suoritin. PCMark Vantage hyötyy AMD:n kahdeksasta ytimestä, mutta myös Intelin suorittimen Hyper-threading -ominaisuudesta joka tuplaa säikeittein määrän kahdeksaan. Käytännössä kuitenkin harva sovellus hyötyy vielä näin monesta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kauanhan siinä meni, mutta taitaa AMD vihdoin saada ATI:n osaamisen kunnolla käyttöön.
 • #2
  Joo tosiaan loistavaa, että AMD hyödyntyää täysillä omistamaansa tietotaitoo ja yhistää lopullisesti ATI:n täysin osaks AMD:tä.
  Hyvä myös, että kilpailu tiukentuu muutenkin. Tosin CPU tehoo ois hypen perusteella saanu olla enemmänki..

  e: typo.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4. toukokuu, 2011 @ 17:59
 • #3
  Eipä noita Llanoja ole mitään järkeä ostaa koneeseen johon tulee erillinen näyttis, vähän näin epäilinkin. Sandy Bridge kaikkeen mihin tarvii vähänkin enemmän tehoja, nää Llanot on varmasti ihan päteviä halpiskoneisiin :)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.