Pikakatsauksessa uusi Samsung Galaxy Tab 10.1

uutinen julkaistu:5 toukokuuta, 2011

Tutustuimme pikaisesti Samsungin kesäkuussa julkaistavaan seuraavan sukupolven Galaxy Tab 10.1 -taulutietokoneeseen. 10.1 tuumaisen laitteen lisäksi kesällä saapuu hieman pienemmällä 8,9 tuuman näytöllä varustettu laite. Pääsimme testaamaan isompaa versiota, joka Samsungin edustajan mukaan ei ollut vielä myyntiversio, mutta vielä ennen julkaisua tapahtuvista mahdollisista muutoksista ei ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tollane pienempi versio ois tarkotus hankkia jollain aikataululla. Siispä kunnon testailuja valmillaa tuotteella odotellaan..

  Toivosin tohon testiin mukaan myös lisävarusteiden kokeilua ja arviointia.
  Etenkin HDMI Dockin testaus (sisältäen tottakai HD videon toiston isommalta screeniltä) ja sen Samsungin virallisen kotelon kokeilu kiinnostas.

  Kova luotto on itellä, että tosta saadaa nykyselle miniläppärille korvaaja.
 • #2
  Sama plääni kuin edellisellä, 8.9" versio olis tarkoitus hankkia miniläppärin ja minun tapauksessa myös läppärin korvikkeeksi. Ihan hilkulla oli etten ipadia ostanut. Todella vakuuttava laite 7" tabin testaamisen perusteella.
 • #3
  Tämähän se on se lätty jonka odotetaan käynnistävän Androidin tablettiryntäyksen. Keskeneräisyys kuulostaa kyllä ikävältä mutta onhan tässä vielä tovi ennenkuin sitä kaupoista saa.

  Itse hardwaressa en odottaisi olevan mitään suurempia ongelmia. Android onkin sitten vähän enemmän kysymysmerkki. Lähinnä sen kysymysmerkin eteen kaiverretaan sana 'Milloin". Milloin sitä softaa tulee tabille?
 • #4
  Tilasin Galalaxy Tab 10.1:n postimyynnistä. Mainio laite. Paitsi... Näytössä on ikävä ja näköjään melkoisen yleinen ongelma: lasin alla näkyy epämääräisen muotoinen, öljyläikän näköinen, sateenkaaren väreissä välkehtivä "tahra" aivan keskellä laitetta. Tahra näyttää leviävän ja taas pienenevän sen mukaan, miten etu- tai takakantta painetaan. Ennen ostopäätöksen tekoa kannattaa googlata sanoilla "galaxy tab oil" tai "galaxy tab newton ring".
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.