Acer: miniläppäreiden kuolemaa on liioiteltu suuresti

uutinen julkaistu:6 toukokuuta, 2011

Huolimatta viime aikoina rajusti laskeneista myyntiluvuista, Acer uskoo miniläppäreiden säilyttävän asemansa markkinoilla myös tulevaisuudessa. Talouslehti Forbesin toimittajan blogikirjoituksen mukaan yhtiö uskoo, että miniläppäreille riittää kysyntää selvästi kalliimpien perinteisten kannettavien rinnalla. Miniläppäreiden myyntivalttina on Acerin mukaan nimenomaan niiden halpa hinta. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Varmasti jonkinlainen markkinarako löytyy, mutta sitä uutta rautaa tarvitaan kipeesti näihinkin. Ei oo mitään järkee, että parhaat kännykät kyykyttää noita miniläppäreitä 3D tehoissa.
 • #2
  En ole oikein keksinyt mihin miniläppäriä käyttäisi. Käytännössä yhtä huonosti mukana liikkuva kuin pienet läppärit ja kaikin puolin kehnompi. Ennemmin tosiaan maksan vähän enemmän että saan laitteen jolle on jotain käyttöäkin.
 • #3
  Meillä on käytössä keittiön pöytä tai soffa surfailussa mini pc ja hyvä puoli on siinnä että akku kestää koko päivän käytön ehkä kahdenkin. taloudessa 5 henkilöä 2 kunnollista teho pöytäkonetta 2 kunnollista läppäeriä ja toi soffa kone. Minusta 500 euron soffa lelu millä voisi hiukan silloin tällöin katsoa jonkun tietyn asian mainosten lomassa ei ole järkevää. Toisaalta tekniikka f-rikkinä tuollainen varmaan tulee hankittua kaukosäätimen viereen kun hinta on reilusti alle 200 euroa ja käyttö/valmius ajat ovat päiviä eikä tunteja

  ”siis ihan jotain muuta”
 • #4
  Itselleni miniläppäri oli harkinnassa aika kauan, mutta nuo ensimmäisen sukupolven laitteet olivat suoraan sanoen surkeita suorituskyvyltään. En nyt mitään pelialustaa kaivannut, vaan lähinnä sen, että 1080p video toistuu, oli sitten Flashia tai .mkv:tä käytössä.

  Nyt taas kun uudet miniläppärit ovat tuon videotoistopullonkaulan ylittäneet, ovat rinnalle kiilanneet halvat Android-tabletit, joten homma meni vaikeaksi. Oikeastaan ainoa käyttö mihin kumpaakaan laitetta havittelisin, on tuollaiseksi olohuoneen sohvapöydällä lojuvaksi "pikasurffausalustaksi", jolla voi tsekata jotain netistä pikaisesti. Ja mahdollisesti pienten ajanvietepelien pelaamiseen, tyyliin Angry Birds -- jossa taas tabletti loistaa käytettävyydellään.

  Mutta hinta pitää, kuten ackalin sanoi, painua tuonne 200 euron hujakoille -- tuli käyttöön sitten miniläppäri tai tabletti -- ja laitteesta pitää löytyä sen verran jerkkua, että sillä voi katsella "hassuja videoita netistä", oli niiden reso tai pakkausformaatti mikä tahansa. Mitään "oikeita työpöytäsovelluksia" selaimen lisäksi en tuohon oikeastaan tarvi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.