Uusi artikkeli: Älä ylläty jos halpa virtalähde hajoaa

uutinen julkaistu:7 toukokuuta, 2011

Tietokonekokoonpanoja tehdessä monet yrittävät säästää komponenteissa joita he eivät näe yhtä oleellisina suorituskyvyn luomisessa, ja monesti virtalähde on juuri se komponentti, jossa yritetään pihistellä. Erilaisia virtalähteitä on markkinoilla lukematon määrä, ja monelle asiaan perehtymättömälle kuluttajalle virtalähteiden mystiset merkinnät jäävät ymmärtämättä, ja virtalähde valitaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  No tämän testin perusteella nuo rojut vaikuttavat sen luokan pommeilta, että mikä liike tuollaista kehtaa myydä, saati sitten voiko tuollaiset rojut oikeasti saada turvallisuushyväksyntää Suomessa? :|
  Mutta, kyllä se PSU sen verran joka asiaan vaikuttava tärkeä härpäke on, ettei ihan mitä tahansa tällaista kiina-pommia vähänkään toimivaan ja parempaan myllyyn uskalla tunkea, vaikka olisi kuinka halpa lupaisi ties mitä watteja tai se on todellakin kohta entinen mylly - tulee äkkiä turhan kallis paukku kun muut rojut ympärillä saa sätkyn tuollaisen levitessä.
 • #2
  Esim Chiefiltä saa vajaan 50€ hintaan virtalähteen, joka varmasti kestää pari kolme vuotta. Asiallinen testi on.

  Vanha koneeni virtalähde toimii 7-8 vuotta jo, Seanonicin 200w laatu poweri.

  890GX Extreme3,Phenom II X6 1055T,Mugen 2,GTX 460 OC,Kotelo R3,HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz,Kiintolevy F3 1TB,
  Blu-ray,Antec TruePower 550W,BenQ 24LED,Acer V223HQ,Creative Gigaworks T3,Razer Arctosa,Logitech G400,Siberian V2 Blue Edition,G27 Ratti,Asus X5DC läppäri,Samsung 6-sarjan 40,PS3 320Gb,NuForce NE700X,Brother MFC-J6710DW, Nokia Lumia 800, Motorola Razr Maxx, B&W C5 mobile headphones
 • #3
  Ihan syystä kyllä suositellaan niitä laadukaampia powereita.
  En uskonu, että nää ihan surkeimmat näin huonoja on, mutta näyttää olevan kyllä sellasia koneen tappajia ettei näihin uskalla koskee pitemmälläkään tikulla.
 • #4
  Kai pistitte hajonneen powerin takuuseen?

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #5
  Itse olen omistanut Chieftecin virtalähteen jo parisen vuotta ja hyvin on toiminut. Ovat hieman halvempia, mutta omasta mielestäni ja mitä olen lukenut, niin ovat silti laadukkaita.
 • #6
  Chieftecinkin tapauksessa pitää katsoa vähän tuota mallia. A135- (APS) ja Super- (CFT) sarjalaiset on todettu monessa revikassa sinne laadukkaimpien joukkoon. Nitrokin (BPS/SPS) näyttää olleen varsin kehuttu.

  Itse on nyt luotettu Corsairiin, lähinnä sen takia että on löytynyt suoraan hyllystä eikä ole sitä ylimääräistä 24-48h jaksanut odottaa.

  Intel P52 @ 17 kHz | GBR5 400 bytebits | 15kWh kolmitahtilippulaiva | Iso mini-LTX jättitorni | Windows 7 11-tavuinen
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.