Nvidia osti mobiilipiirivalmistajan 367 miljoonalla

uutinen julkaistu:10 toukokuuta, 2011

Nvidia on vahvistanut yhtiön jalansijaa mobiilisirujen markkinoilla ostamalla kantataajuuspiirejä sekä radiotekniikkaa kehittävän Iceran. Nvidia maksoi yhtiöstä 367 miljoonaa dollaria ja kaupan odotetaan toteutuvan kuukauden sisään. Iceran osto ennakoi kantataajuuspiirin sekä radiotoimintojen integrointia Nvidian Tegra-alustalle tulevaisuudessa. Englantilainen 2002 vuonna perustettu Icera ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Sitten, kun kaiken tärkeen saa yhessä paketissa Nvidialta hyvillä ominaisuuksilla, hyvällä, myyvällä brändillä ja helpolla käyttöön otolla tulee kyllä valmistajien - nykyäänkin pienet erot - pieneneen entistä enemmän.
  Esim. Android tabletit. Käytännössä kaikissa nykyaikasissa Android tableteissa on samat tehot kiitos Nvidian Tegran.
  Toki Samsung on kehittänyt oman piirinsä, mutta senkin suurin ero Tegraan taitaa olla nimi.
 • #2
  @Thor1993
  Ei haittaa minua, jos kaikki laitteet ovat yhtä tehokkaita.

  Kun on saatavilla hyvä ratkaisu, jota kaikki käyttävät, kehityskustannukset voi sijoittaa johonkin, jolla on oikeasti merkitystä. Lisäksi samanlaisille laitteille on helpompi kehittää yhteensopivaa softaa.

  Jos Nvidia saisi aikaan todellisen cellphone-on-a-chip-piirin, kännyköiden valmistuskustannukset, minimikoko sekä akunkulutus pienenisivät huomattavasti.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.