AMD FX-8110:n testitulokset vuotivat verkkoon

uutinen julkaistu:12 toukokuuta, 2011

AMD:n Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvia Zambezi-työpöytä prosessoreja on odotettu kuin kuuta nousevaa. Matkan varrella on tihkunut tietoja prosessoreiden ominaisuuksista, mutta kellotaajuuksista ei ole tiedetty hölkäsen pöläystäkään. Kellotaajuuksien lisäksi konepäivittäjät ovat odottaneet kieli pitkällä testitulosten julkaisua. Odotus on palkittu, sillä muutamille (1, 2) verkkosivuille ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kuten kuvasta näkyy, yllämainittuja testituloksia EI saavutettu vakio kellotaajuuksilla, vaan 3,8 ghz nopeudella. Silti mielenkiintoista nähdä pitkästä aikaa kilpailukykyinen prosessori amd:ltä
 • #2
  Huhhuh.. Eipä vauhtia ainakaan puutu. AMD:n aikasemman hinnoittelupolitiikan perusteella uskaltas väittää vielä kohtuu hintasekski.
  Huippumalli ei varmasti ole Inteliltä tuttua 999$:a.
 • #3
  vakio kellotaajuushan se on, turbolla.

  // 3570k @ 4.6 veden alla // ASUS Sabertooth Z77 //R9 390 @ 1180mhz // Kingston HyperX 8gb 1866mhz // SFGG modular 800w // Cooler Master HAF932 // AOC 29 Ultrawide 2560x1080
 • #4
  Originally posted by Thor1993:
  Huhhuh.. Eipä vauhtia ainakaan puutu. AMD:n aikasemman hinnoittelupolitiikan perusteella uskaltas väittää vielä kohtuu hintasekski.
  Huippumalli ei varmasti ole Inteliltä tuttua 999$:a.

  AMD:llä oli myynnissä silloin Athlon 64 aikaan FX sarja jtka maksoi sen tonnin. Ei kukaan huvikseen polje hintoja. Jos AMD saisi teknistä etumatkaa niin hinnat ovat sen mukaisia. AMD:llä ei ole vuosiin ollut tonnin prossuja yksinkertaisesti siitä syystä kun heillä ei ole ollut vastinetta intelin huippumalleille.

  Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.