Tutkimus: iPad ei ole syynä PC-myynnin alamäkeen

uutinen julkaistu:12 toukokuuta, 2011

Uuden tutkimuksen mukaan Applen suuren suosion saavuttaneet iPad-tabletit eivät olekaan syyllisiä PC-myynnin viimeaikaiseen laskusuhdanteeseen. Vaikka alalla yleisen käsityksen mukaan tabletit ovat kannibalisoimassa perinteisten kannettavien myyntiä, tutkimusyhtiö NPD:n tulokset kertovat toista. Tutkimus paljastaa, että vain 14 prosenttia iPadin ensimmäisen kuuden kuukauden aikana ostaneista ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Tätähän tämä nykyajan journalismi on. Joku random omenamies tulkitsi vähän myyntilukemia omenalasit päässä ja heitti jotain mutupaskaa, josta joku toinen Applen ystävä teki "uutisen"..

    Onneksi joku tajuaa vielä sentään vähän miettiä noita asioita..
  • #2
    Vähän samaa tasoa kuin piratismi uutiset. Tutkimuksen tekijät olettavat jokaisen piraatin olevan potentiaalinen ostaja. Itse veikkaan, että jos esimerkiksi joku köyhä opiskelija ei kykenisi lataamaan elokuvia netistä, ei sillä olisi rahaa/halua käyttääkään niihin elokuviin. Ne vaan jäisivät sitten näkemättä/ostamatta. Näillä tutkimuksilla sitten uutisoidaan kuinka elokuvastudiot ovat menettäneet miljardeja piratismin takia. Vaikka todellisuudessa piraateista potentiaalisia ostajia olisi ehkä 10-20%.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.