Asuksen AM3+-kantainen Sabertooth 990FX -emolevy esittelyssä

uutinen julkaistu:19 toukokuuta, 2011

AMD:n uusien Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvien Zambezi-prosessoreiden julkaisu on enää muutamien viikkojen päässä. Asuksen AM3+-kantainen Sabertooth 990FX -emolevy on kuitenkin päässyt valokuvaajan käsiin ja kuvat ovat vuotaneet verkkoon. Sabertooth-sarjan emolevyt on tarkoitettu kaikkein kovimpiin järjestelmiin, joissa tarvitaan laadukkaita komponentteja hinnasta välittämättä. Senpä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Nonniin nyt alkais vaikuttamaan komialta :) SLI:kin mukana Crossin kaverina, loistava juttu! Koskahan näitä nyt sitten alkais saamaan vaikkapa ihan näin Suomen maalta? Joitain lankkuja (AM3+) on jo kaiketi myynnissäkin, tai ainakin Jimms:iltä voinee tilailla. Mutta nuissa ei taida tuota SLI yhteensopivuutta olla, joten pitänee vielä odotella.

  Eipä tarvinne ihan koko konetta päivitellä välittömästi, eli emo ja muistit vaan ja sitten myöhemmin Bulldozeria lankkuun, kun eikös näihin pitäisi nykyiset AM3 prossut sujahtaa kivuitta?

  Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
  Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless
 • #2
  YouÂ’ve got it in one. CludonÂ’t have put it better.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.