Virtalähteiden kuka kukin on vuonna 2011

artikkeli julkaistu:22 toukokuuta, 2011

Luulitko, että kaikki virtalähteet valmistettiin niitä myyvän valmistajien omissa tehtaissa? Kerromme sinulle, mistä hyvä virtalähde koostuu ja kuka niitä oikeasti tekee. Voit löytää hyvääkin laatua halpamerkeistä palopommin sijaan.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan
 • #1
  En kyllä saanut hirveästi tästä artikkelista irti. Jotenkin oli vaikea ymmärtää mistä sitä nyt sitten oikeasti voi tietää. Ei noita UL-numeroita tuijottamalla saa mitään selvää. Tosin luulisin osaavani valita virtalähteen. Eikö jo 80-tarrat (bronze, silver, gold, platinum) kerro jotain virtalähteen laadusta?

  Muuten nämä artikkelit ovat tyyliltään jotenkin hassuntuntuisia. Luonnottoman muodollista kieltä? ;)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22. toukokuu, 2011 @ 15:40
 • #2
  Quote:
  Vastuu on kuluttajalla ottaa selvää ja kieltäytyä ostamasta luokattomia tai jopa vaarallisia tuotteita.

  Eiköhän se Suomessa ole myyjällä se vastuu. Näitä rapakon takaisia artikkeleja voisi vaikka oikolukea asiavirheiden korjaamiseksi, ettei pelkästään tyydytä Google Translaattorin korjauksiin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.