Ivy Bridgen julkaisu vasta keväällä

uutinen julkaistu:24 toukokuuta, 2011

Maailman suurimman siruyhtiön Intelin yhteistyökumppaneilta saatujen tietojen mukaan puolijohdejätti aikoo julkaista uuden sukupolven Ivy Bridge -prosessorit odotettua myöhemmin, joskus maalis-huhtikuussa 2012. Aiempien tietojen perusteella 22 nanometrin prosessilla valotettujen sirujen julkaisun odotettiin tapahtuvan heti vuoden 2012 alussa. Vuoden 2012 CES-messuja pidettiin kaikkein ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  "...yhtiö uskoo pärjäävänsä nykyisellä tekniikalla AMD:ta vastaan ja haluaa tyhjentää varastojaan vanhoista komponenteista."

  Veikkaisin noin itsekin.

  Olin tässä kahden vaiheilla; ostaako Sandy nyt vai Ivy vuoden vaihteessa. Nyt on selvä, etten jaksa odottaa Ivyn julkaisuun asti, joten Sandy se on pakko laittaa. Hyvä juttu siis tavallaan.

  Ja jos kerrankin yhteensopivuus säilyisi edes sukupolven vaihdoksen, mikään ei estä tarvittaessa päivittämästä Ivyyn tai myöhempään malliin.

  Eniten nyppii, että Ivyn integroitu näyttis voisi juuri ja juuri olla tarpeeksi tehokas kaikkeen omaan käyttööni, kun Sandyn taas ei juuri ja juuri riitä.
 • #2
  Quote:
  Eniten nyppii, että Ivyn integroitu näyttis voisi juuri ja juuri olla tarpeeksi tehokas kaikkeen omaan käyttööni, kun Sandyn taas ei juuri ja juuri riitä.
  So true. Niin valitettavan yleinen piirre melkein missä tahansa elektroniikassa. Muuten täydellisestä laitteesta ei löydy jotakin suht tärkeää ominaisuutta, mutta löytyy sitten triplasti kalliimmasta isovelimallista, jossa on paljon turhaa sälää mukana.

  Mihin ne kaikki tuotekehitykseen ja kuluttajatutkimuksiin sijoitetut rahat oikein menevät :)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.