Apple myönsi Mac Defender -ongelman olemassaolon

uutinen julkaistu:25 toukokuuta, 2011

Applen Mac OS -käyttöjärjestelmää on perinteisesti pidetty lähes kokonaan viruksista vapaana alueena ja ainakin Windows-maailmaan verrattuna Mac-käyttäjät ovat tähän asti saaneet olla kohtalaisen rauhassa. Suurimpana syynä ei välttämättä ole selvästi paremmat tietoturvaominaisuudet, vaan yksinkertaisesti pienempi määrä käyttäjiä, joita varten ei ole juuri viruksia kirjoiteltu. Viime ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Apple toimii jälleen esimerkillisesti.
 • #2
  Applen olisi pitänyt tarjota heti apua käyttäjille ja tehdä korjaus ongelmaan, eikä odottaa viikkoja! Omenafirman toiminta on kaikkea muuta kuin esimerkillistä.
 • #3
  Originally posted by Ralle_:
  Applen olisi pitänyt tarjota heti apua käyttäjille ja tehdä korjaus ongelmaan, eikä odottaa viikkoja! Omenafirman toiminta on kaikkea muuta kuin esimerkillistä.
  En ole varma viittasitko viestiini, mutta olin sarkastinen. Apple on todellakin toiminut tässä asiassa uutisen perusteella todella huonosti.
 • #4
  Miksi joka uutisessa puhutaan viruksesta vaikka kysessä on troijalainen?
 • #5
  Milloinkahan useammat ihmiset uskoisivat että ei ne mädät omenat hyviä ole.


 • #6
  Kuinka moni muistaa CIH-viruksen vuosituhennen loppupuolelta? Ei tainnut mikkisoftakaan paljoa tulla vastaa missään vaiheessa? Puhutaan tietty ihan erilaatuisesta tapauksesta tämän uutisen kohdalla (ei ehkä kuitenkaan ihan suoraan voi puhua troijalaisestakaan kun itse asennettava softa on se haitta). Näissäkin tapauksissa vika on siinä näppäimistön ja penkin välissä, terve maalaisjärjen käyttö on enemmän kuin suotavaa varsinkin silloin kun nettisivu ilmoittaa että koneellasi voi olla virus ja ehdottaa asentamaan jonkun softan. Ja hyvähän se on että tähän tulee tukea ompun suunnalta, mutta eihän se heidän tehtävä kuitenkaan ole alunpitäenkään.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.