Intel julkaisee kolme SNB-E-prosessoria tänä vuonna

uutinen julkaistu:26 toukokuuta, 2011

Kiinalainen Zol.com.cn-verkkosivu on julkaissut sivuillaan päivitetyn version Intelin prosessori-roadmapista. Sirujätin suunnitelmissa on julkaista ensimmäiset Sandy Bridge E -prosessorit tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Uuden sukupolven high end -prosessoreita ilmestyy tämän vuoden aikana kolme kappaletta, joista löytyy huikeat 10–15 megatavua L3-välimuistia. Prosessorit toimivat ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Road Mapista selviää, että tänä vuonna ilmestyy 3 Sandy Bridge E-mallia, jotka jatkavat vielä ainakin ensi vuoden puoleen väliin.

  Road Mapissa ei ole ensi vuodelle yhtään uutta Sandy Bridge E-mallia.
 • #2
  Ihan kivat välimuistit ja kellot. Toi täys avoimmuus on kyl kans loistava juttu, ainakin meille osaaville.
  Kyllähän noilla taas varmasti karkkimarkkeja keräillään.

  Mites muuten noi prossukannat? Tuleeko taas 20 uutta joita tuetaan pari kuukautta?

  ja btw. "Sirujätin suunnitelmissa on julkaista ensimmäiset Sandy Bridge E -prosessori tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä." - taitaa "t" puuttua tuolta prosessori -sanan perästä.
 • #3
  Mitä ihmettä i7-880 tekee 2600K:n yläpuolella? Korkeampi hinta?
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.