Nvidia: Kal El tuo fysiikkamallinnuksen tableteihin ja älypuhelimiin

uutinen julkaistu:31 toukokuuta, 2011

Alkuvaikeuksien jälkeen Nvidian Tegra-alusta on onnistunut valloittamaan mobiilimarkkinoita yllättävän hyvin. Kuten jo tiedossa on ollut, niin Nvidia päivittää mobiilialustaansa vielä tämän vuoden puolella Tegra 3:een eli Kal Eliin, jonka ominaisuuksia grafiikkajätti esittelee tuoreella YouTube-videolla. Videolla Nvidia hehkuttaa neliytimisen Kal Elin ylivertaista suorituskykyä verrattuna ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Tuo pelle on pelottava.

    Muuten täytyy sanoa, että aika hienoa grafiikkaa. Mitenhän noiden kanssa käy, kun muilla valmistajilla ei taida olla vastaavan tasoisia grafiikkapiirejä. Kuinka järkevää on kehittää peliä vain yhden valmistajan piireille?
  • #2
    Onkohan Samsungilla kehitteillä mitään vastaava, kun Exynos ja Tegra on melkein identtisiä..
    Onhan toi ihan loistavaa, että saadaan paljon tehoo pieneen kokoon. Tässä alkaakin tehoja oleen jo todella hyvin ja kun huomioidaa 30% tehojen nousu uudemmissa steppingeissä voi tulla kyllä aikamoisia pelejä tableteille ja puhelimille.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.