AMD Llano ja Intelin Sandy Bridge vertailtuina

uutinen julkaistu:31 toukokuuta, 2011

OCWorkbench sivusto on julkaissut testituloksia, joiden väitetään esittävän kolmen vielä julkaisemattoman AMD:n Llano-prosessorin tuloksia 3DMark Vantage - ja PCMark Vantage -testeissä. Koska kyseessä on vielä julkaisemattomat prosessorimallit, tulosten aitoudesta ei voi olla täysin varma, mutta ne noudattelevat paljolti aiempien vuotaneiden testitulosten lukemia. Sivuston mukaan testit ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eipä mitään uutta auringon alla, koko ajan olen povannut että AMD:n uutuudet varmasti loistavat kevyessä käytössä (ei erillistä näytönohjainta) kun taas Intelit vie niitä kuin litran mittaa sitten raskaammassa pelikäytössä.

  Asus P8P67 EVO // i7-2600K // PNY GTX580 + Accelero Xtreme Plus // 2x4GB 1333DDR3 // Kingston SSD 64GB + 1TB F3 + 2TB Caviar Green // Seasonic 750W
 • #2
  Mitenköhän hintataso mahtaa näissä sitte mennä.. Saa myös nähä miten tulee lisätehoja Puskutraktoreihi viivästyksen johdosta.
 • #3
  Originally posted by Janzor:
  Eipä mitään uutta auringon alla, koko ajan olen povannut että AMD:n uutuudet varmasti loistavat kevyessä käytössä (ei erillistä näytönohjainta) kun taas Intelit vie niitä kuin litran mittaa sitten raskaammassa pelikäytössä.
  Toihan oli Llanon suhteen selvää kauan sitten. 99 prosentille käyttäjistä kaikki uudet nykyprossut on tarpeeks nopeita. Näyttispuolella homma on ihan eri. Llano tarjoo kevyeen pelaamiseenki sopivan näyttiksen ja taatusti riittävän prossun, todennäkösesti aika halvalla jopa.

  Pelikäytössä ratkasee edelleen pelkkä näyttis. Testaajat tietty ryssii testejä urakalla. Iteki yritin saada Far Cry 2:ssa AMD alustalla alle 50 FPS, en onnistunu saamaan ees alle 70. Amatöörit.

  Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
  Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.