Microsoftin laiterajoitukset vaivaavat valmistajia

uutinen julkaistu:2 kesäkuuta, 2011

Acerin mukaan Microsoft kontrolloi tiukasti millaisella laitteistolla tulevia Windows 8 -tabletteja tullaan ajamaan. Acerin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja J.T. Wang pitää Microsoftin laitteistorajoituksia "vaivalloisina" valmistajien kannalta. Wang ei ottanut tarkemmin kantaa yksittäisiin rajoituksiin. Wangin mukaan Microsoft kuitenkin haluaa pitää koko valmistusprosessin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Google pukkaa Androidia ja Chrome OS, ihmiset painottavat tietokoneen käyttöä koko ajan enemmän internetselailuun/media ominaisuuksiin. Android/chrome laitteet tulevat edullisiksi, helppo käyttöisiksi sekä tunnetummiksi kuluttajille, jolloin windowsin osuus pienenee koko ajan.

    Nähtiinhän tämä jo miten Nokia tipahti äkkiä, miksei microsoftikin tulisi samalla tavalla alas :)

    Vaikka tuo windows 8 näyttikin tabletilla ihan hyvältä, en usko että ihmiset haluavat noin monimutkaista käyttistä esim tablettiin.
  • #2
    Millähän järjellä saat tosta monimutkaisen käyttiksen,ei oikeestaan paljoo yksinkertaisempi vois olla. Ainakin omasta mielestä tömmönen on juuri sitä mitä olis jo pitänyt aikoja sitten tulla. Aivan loistavaa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.