Windows 8:aa demottiin D9:ssä

uutinen julkaistu:2 kesäkuuta, 2011

Microsoftin Windows-divisioonan johtaja Steven Sinofsky esitteli odotetusti yhtiön seuraavan sukupolven Windows-käyttöjärjestelmää (Windows 8) D9-konferenssissa. Tilaisuudessa demottiin ohjelmiston tablet-versiota, mutta PC-versiotkin tulevat perustumaan samaan käyttöliittymältään. Microsoft on selvästi päättänyt yhdistää Windows Phonessa käytettävän Metro UI:n Windows-käyttöjärjestelmään, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tyylikkään ja helppokäyttösen näkönen. Todella modernin näkönen muihi OS:iin verrattuna. Nopeekin vielä. Eli ei hullumpi systeemi.
  Kyllähän tollasella kelpais Afterdawnia lukee.
 • #2
  Ihan nätti systeemi, todella paljon kyllä tuota tablettimaisuutta ujutettu peruskäyttikseen. Siitä en pidä.
 • #3
  Jep. Hienon näkönen on mutta liian tablettimainen. Ite pidän nykyisestä UI:sta. Toivottavasti tämänhetkisen UI:n voisi ottaa käyttöön vaihtoehtoisesti. Jos ei, niin ei tuo Win8 ole ainakaan omalla hankintalistallani. Sitten pitää varmaan ottaa itteä niskasta kiinni ja asentaa joku linuxi niin kuin olen pitkään jo aikonu tehä.

  Sopihaan tuo uusi käyttöliittymä varmasti sellaiselle joka vain surffaa netissä ja käyttää facebookia. Omiin tietokoneen käyttötarkoituksiini tuo uusi käyttöliittymä vain ei sovi.

  Näyttää Microsoftilla riittävän luottoa tuohon Metroon.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 2. kesäkuu, 2011 @ 15:05

  BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi
 • #4
  Varmaan joissain julkisen tilojen tiedonhaku sovellutuksena varmaan toimii hyvin, mutta tavallisessa työpöytäkäytössä teetättää liikaa töitä. Tällä nykyisellä tekniikalla pystyy kaikki toiminnat hoitamaan viisisenttimetriä halkasialtaan olevalla alueella tuossa tekniikassa joutuu hosumaan metrikaupalla joka suuntaan ja näytön sijoittelu olis ainakin sijoitettava erkometrisesti aivan toiseen asentoon muuten taitas tulla niska hartia särkyä hyvinkin nopeasti.

  iMac 27" 3.5GHz Quad-core Intel Core i7, Turbo Boost up to 3.9GHz- 8GB 1600MHz DDR3 SDRAM 2X4GB-256GB Flash Storage- NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB GDDR5- Apple USB SuperDrive Apple Magic Mouse + Magic Trackpad- Elisa-viihde 100/10 valokuitu. Asus X70AC Series.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.