MSI esitteli PCIe 3.0 -tuella varustettua Z68-emolevyä

uutinen julkaistu:6 kesäkuuta, 2011

MSI esitteli viime viikolla järjestetyillä Computex-messuilla maailman ensimmäistä PCIe 3.0 -tuellista emolevyä. MSI:n Z68A-GD80 (G3) -emolevy perustuu nimensä mukaisesti Intelin Z68-piirisarjaan ja on siten yhteensopiva Sandy Bridge -prosessoreiden kanssa. Valitettavasti nykyisistä prosessoreista löytyy ainoastaan PCIE 2.0 -ohjain, joten niillä uuden väylätekniikan kaikkiin hienoksiin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Kun graafiset hiirellä ohjattavat biossit tuli 486 aikoihin ja nykyisillä biosseilla voi Winkkarista käsin muutella jänöjä ja kelloja, niin mitä muuta UEFI:llä voi muuttaa, kun sitä niin hehkutetaan.
    Tuota 20% nopeuslisäystä vähän epäilen PR puheiksi ja hinta voi olla sitä luokkaa, että turha insestointi ennenkuin Ivy Bridge julkaistaan.
  • #2
    No pic, no proof, kuten internetin vanha sanonta kertoo.
    Eli en usko tota 20% ennen kunnon puolueettomia testejä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.