Microsoftilta langaton näppäimistö 128-bittisellä salauksella

uutinen julkaistu:7 kesäkuuta, 2011

Microsoft on julkaissut uuden Wireless Desktop -paketin, joka miellyttänee erityisesti tietoturvastaan tiukasti huolehtivia. Näppäimistön ja hiiren yhdistelmä osaa salata näppäimistön painallukset, jolloin Facebook-tunnusten varastaminen ei onnistu radioliikennettä kuuntelemalla. Wireless Desktop 2000 käyttää liikenteen salaamiseen 128-bittistä AES-salausta, jonka turvaan luottaa muun muassa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eikö tuon olisi voiunut hoitaa johdoksikkin kutstulla kappaleella joka ainakin varmistaisi sen ettei kukaan pysty pöllimään tunnuksia radiokuuntelun avulla.

  No okei, joillekkin isoille yrityksille (Pankeille) voi olla ok joita voitaisiin ehkä yrittää vakoilla mutta tavalliselle käyttäjälle joka tuon hankkii niin voi ehdottaa foliohatun tekoa.

  BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi
 • #2
  On paikkoja joissa näppäriä pitää siirellä pöydältä toiselle välillä (esim. yhdellä hammaslääkäriasemalla) ja tiedot pitää kulkea salattuna.
  Mutta tämähän on vanha keksintö:
  "Ominaisuuksiin kuuluvat nopea tiedonsiirto, viiveetön ja häiriötön toiminta sekä 128-bittinen AES-salaus." Logitech Unifying esiteltiin syksyllä 2009.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.