ZTE julkaisee halppistabletin syyskuussa

uutinen julkaistu:9 kesäkuuta, 2011

Kiinalainen matkapuhelinvalmistaja ZTE on niittänyt mainetta teollisuusmaissa edullisilla älypuhelimillaan. Nyt yhtiö kokeilee siipiään aiempaa tehokkaammalla matalan hintaluokan Android-tabletilla. ZTE suunnittelee tuovansa markkinoille 250 euroa maksavan Light Plus -taulutietokoneen syyskuussaa. Julkaisu osuu hyvään saumaan kouluun paluu -sesonkia ajatellen. ZTE on näyttönsä puolesta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  noh jo ollaankohan me menossa jo scifi leffa aikaan. Jossa jokaisella koululaisella pitää olla henkilökohtainen tabletti mukana. Sen kautta sitten kommunikoidaan vilmassa ja ilmoitetaan vanhemmille. Että mä meen kaverille koulun jälkeen. Tietty tuo päivitys ilmestyy myös Facebookin seinälle. :D


 • #2
  Aika "kallis" ollakseen ZTE. Toisaalta jos ja kun joku High End ZTE tab, kuten tarkoitus, niin Android 3.x versiolla tai vaihtoehtoisesti MeeGolla kiitos (ok Android lienee _tällä__hetkellä_ valmiimpi kuin MeeGo). Tosin voikohan näihin itse asentaa sitten muita miten helposti / vaikeasti?

  PS. Täällä voisi reilusti sallis kommentoinnin vieraana. Erittäin typerää tämä "keksi joka kerta olematon nimimerkki & sähköpostiosoite" meininki. Vaihtoehtoisesti afterdawn voisi laitta rekisteröintipakon ennenkuin mitään kommenttia voisi lähettää. Tosin kännykkä & työ / muuten julkiselta koneelta kirkoittelua varten tuo rehellisen suora "kirjoita vieraana" pallukka olisi ehkäpä se paras ratkaisu. Rekisteröityneille puolestaan asetuksiin "suodata 'vieraiden' kommentit mahdollisuus. Tämä voisi suodattaa ainakin negatiiviseksi merkityt vieraskommentit, mikäli _vain_rekisteröityneille_ tulisi mahdollisuus "peukuttaa kuten eräässä toisessa nettijulkaisussa, jossa homma tosin karannut käsistä kun kaikki voivat peukuttaa..

  UGH, olen puhunut. :)
 • #3
  ZTE kyllä osaa puskea ulos kiinnostavia tuotteita kiinnostavissa hintaluokissa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.