OS X Lion voidaan käynnistää pelkkään selaimeen

uutinen julkaistu:14 kesäkuuta, 2011

Uusi heinäkuussa julkaistava OS X Lion -käyttöjärjestelmä sisältää Googlen ChromeOS:n toimintatapaa muistuttavan pelkästään selaimella käytettävän käyttöliittymän, kertoo MacRumors-sivusto. Kun tietokone käynnistetään "Restart to Safari" toiminnolla, käyttäjä pääsee käsiksi vain Internet-selaimeen, mutta ei mihinkään koneen kiintolevylle tallennettuihin tietoihin. Safari-tilaan pääsee ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tuohan on siis kätevä, nopeaan nettisurffailuun soveltuva eräänlainen "vieras-profiili." Mielenkiintoinen ominaisuus, olettaen että se toimii yhtä sujuvasti kuin mitä on luvattu.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. kesäkuu, 2011 @ 14:02
 • #2
  Juu hyvältä kuulostaa olettaen, että tällöin myös käynnistyminen on nopeampaa. Muutenhan tuo ei oikein eroa normaalista vierasistunnosta muuten kuin olemalla rajoitetumpi.
 • #3
  Mielenkiintoinen uutuus!
  Viittaa suuntaan, että microsoft joutunee entistä ahtaammalle.
  Voi tutustua; http://www.apple.com/fi/
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. kesäkuu, 2011 @ 18:39

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.