AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

artikkeli julkaistu:20 kesäkuuta, 2011

LLano-koodnimellä tunnettu AMD:n ensimmäinen työpöytäkäyttöön tarkoitettu APU saapuu tänään. Llanossa yhteen siruun on koottu Stars-arkkitehtuuriin perustuva prosessori ja Radeon-näytönohjain, jotka muodostavat mielenkiintoisen uuden yhdistelmän.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan
 • #1
  Erittäin mielenkiintoinen artikkeli. :) Yllättävän paljon on vielä tekemistä ennen kuin nämäkään APU:t saavat täyden potentiaalinsa. Mutta toisaalta kun haluaa ympätä dual graphicit, ja hienoahan se on, niin on siinä varmaan tekemistä ajureiden kanssa. :p

  Mutta ennen kaikkea hienoa AMD! minulta löytyy ainakin uskoa näihin tuotteisiin. :)

  Seuraava läppärini taitaa olla kuitenkin syönyt trinityn koska sen verran hyvin porskuttaa vielä vaikka 3 vuotta vanha. ;)

  Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.
 • #2
  Tän testin poti olla kannettavista tietokoneista?

  HandBrake CLI, MainConcept Reference v2, Autodesk 3ds Max 2010, Adobe Premiere Pro CS5, Adobe After Effects CS5, Cinebench, Blender, Adobe Photoshop CS 5

  Testisoftat ainaki viittaa johonki ihan muuhun.

  Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
  Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.