HP:lta yksitoista läppäriä AMD:n uutuusprosessorilla

uutinen julkaistu:15 kesäkuuta, 2011

HP on ehättänyt ensimmäisenä laitevalmistajana ilmoittamaan tulevista AMD:n Llano-APU:n perustuvista läppärimalleista. HP tuo Llanon kuluttaja- ja ammattilaissarjan kannettaviinsa ja yhteensä odotettavissa on yksitoista Llanoon perustuvaa mallia. HP ei paljasta tarkemmin mitkä A-sarjan APU:t tulevat mihinkin kannettaviin. Kuluttajapuolen malleissa Llano-päivitykset ovat kuitenkin tulossa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Hyvä, että AMD saa vähä vallattua läppäripuoltaki, kun toistaseks ollu oikeestaa nii, että Intel on ollu ainoo järkevä ratkasu.
  • #2
    No en ny sanois. Aikanaan pistettiin jopa Pentium 4 kiukaita läppäreihin. AMD on 10 vuotta tarjonnu hyviä läppäriprossuja, mut jotkut suosii Inteliä vaikka se kuinka surkee olis.

    Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
    Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.