Llanon seuraajan sisällä Bulldozer ja HD 6900 -sarjan näytönohjain?

uutinen julkaistu:16 kesäkuuta, 2011

AMD:n Fusion Developer Summit -tapahtumassa on paljastunut paljon mielenkiintoisia tiedonjyväsiä yhtiön ensi vuoden suunnitelmista. Viimeisin paljastus koskee vasta toissapäivänä julkistetun Llanon seuraajaa, joka tunnetaan koodinimellä Trinity. Aiempien tietojen perusteella Trinityn CPU-osuus tulee perustumaan vielä julkaisemattomaan Bulldozer-arkkitehtuuriin. AFDS11-tapahtumassa AMD ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Menee kyllä heti hankintaan!

  Western Digital 1TB, 2xGTX680, Intel Core i5-2500K, Corsair AX 1200W, CM Storm Scout, 8gb DDR3
 • #2
  Nyt on kyllä suunnilleen ala-arvoista uutisointia. Se että tulevassa Trinityssä käytetään samanlaisia arkkitehtuurisia ratkaisuja kuin mitä on käytetty 6900-sarjalaisissa ei tee siitä 69xx sarjan näyttistä. Ei Ladastakaan tule Porchea jos siinä käytetään jotain teknisesti samanlaista ratkaisua. Jotta se olisi OIKEASTI 69xx sarjan näyttis niin pitäähän sen nopeuden olla sitä luokkaa että sitä kehtaa sanoa sellaiseksi.

  Lisäksi tuo WLIV4 tekniikkaan siirtyminen on ihan luonnollinen valinta tulevassa Trinityssä. GPU:n koolla kun on todellakin merkitystä noissa prosessoriin integroiduissa näyttiksissä. Se kuitenkin mahdollistaa 10% korkeamman tehon kuin WLIV5 samalla pinta-alalla.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16. kesäkuu, 2011 @ 13:11

  Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven
 • #3
  @2 Samoja asioita tuli itelki mielee :/
 • #4
  Quote:
  Ei Ladastakaan tule Porchea jos siinä käytetään jotain teknisesti samanlaista ratkaisua.
  Siis jotakin tuollaista ilmeisimmin tulossa :)
  http://fi.wikipedia.org/wiki/SEAT_Ibiza
 • #5
  AMD lupaili 50+% lisää suorituskykyä Compute-laskentaan, joten siitä voinee vetää jonkun verran johtopäätöksiä millaista piiriä on tulossa. Trinity tehdään edelleen 32nm prosessilla joten ihmeisiin ei tulla venymään. AMD:n pitäisi ehdottomasti saada ainakin lisää muistikaistaa jostain jos näytönohjaimen kokoa aiotaan kasvattaa entisestään.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.