Acerin tabletit eivät mene kaupaksi

uutinen julkaistu:16 kesäkuuta, 2011

Maailman toiseksi suurin tietokonevalmistaja Acer on laskenut roimasti arviotaan tänä vuonna myytävien tablet-laitteiden määrästä. Yhtiö laski ennustetta lähes 60 prosentin verran. Acerin tablet-strategia on ollut hakusessa ja kiistat tablet-koneiden painoarvosta johtokunnan ja toimitusjohtaja Gianfranco Lancinin välillä johtivat Lancinin eroamiseen Acerilta maaliskuussa. Acerin mukaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Mietin, että eikö muka Transformer mene kaupaksi, mutta se olikin Asus.
 • #2
  Hajutonta, väritöntä ja mautonta. Kumma juttu kun ei mene kaupaksi? Ja xoom nyt oli vaan paska. :D
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16. kesäkuu, 2011 @ 21:54
 • #3
  Kännykät ja läppärit ovat jo niin lähellä toisiaan, että siksi ei välttämättä enää löydy markkinarakoa.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
 • #4
  Ei kai me nyt ihan jatkuvasti olla ostamassa jotain uutta, höh. Himassa nytkin 2 pc:tä, kännyköitä pari, ipod, netbook ja joku vanha psp.. sori nyt vaan ei jaksa ostella.
 • #5
  Tabletit tarjoavat todellisuudessa hyvin vähän mitään uutta, joten ei ole ihme etteivät mene kaupaksi. Pienen asiakaskunnan hifistelylaite, jolle hyvin harvalla on tarvetta.

  iPad sensijaan menee kaupaksi sen takia, että oli markkinoiden ensimmäinen laite ja koska sitä koristaa Applen logo. Tosiasia kun tuntuu olevan, että lähes mikä tahansa, mitä Apple vaivautuu tekemään, menee kaupaksi tietyn asiakaskunnan keskuudessa.
 • #6
  Itse olen ainakin löytänyt tablet koneelle käyttöä ja jo toinen menossa, ensinmäinen oli luonnollisesti ipad, mutta nyt on sitten tosiaankin A500 käytössä, molempiin olen ollut tyytyväinen ja tosiaan käyttöä on ollut.. Itsestäni ainakin kokouksissa paljon kätevämpi kuin varsinainen läppäri, jos tarkoitus on vähentää paperin käyttöä.. Tabletti on siis jo aamusta mukana, kun lukee uutiset aamupalaa syödessä.. Jotenkin vain koen että tuollaiseen käyttöön se on näppärämpi kuin oikea läppäri.. Tosin hintojen on ehkä tultava alemmaksi että alkaa massoille uppoamaan, sillä taitaa monella mennä rahat ennemmin läppäriin kuin saman hintaiseen tablet koneeseen..

  Useat tuntuu olevan sitä mieltä että tälläisille laitteille ei ole mitään todellista tarvetta/käyttöä, itse olen vahvasti eri mieltä. Mutta tosiasiahan on että markkinathan tämänkin ratkaisee, jos laite ei myy niin eipä niitä kohta enää tehdäkkään..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.