Työpöytä-Llanot listattu, lippulaivamalli vain 150 dollaria

uutinen julkaistu:17 kesäkuuta, 2011

AMD julkaisi Llano-APU:t kannettaviin alkuviikosta, mutta työpöytäpuolen APU-suorittimet odottavat vielä virallista julkaisuaan kuun lopulla. Muutamat verkkokaupat ovat kuitenkin listanneet hintoja tulevista työpöytäsuorittimista etukäteen. Yhdysvaltalaisten verkkokauppojen antamien hintojen perusteella AMD:n lippulaiva A8-3850 on noin 150$ hintainen. Suoritin toimii 2,9 GHz taajuudella, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Se on kyllä varma että näyttikset noissa puyyhkii Intelillä lattiaa, mutta, kun huomioidaan, että prossun osalta asia on päinvastoin ei tilanne ookkaa nii selvä.
  Aika pitkälti pitää valita käytön mukaa.
 • #2
  Jos nyt vähänkään löytyy tililtä fyrkkaa, niin ostaisin kyllä kunnon Intelin prossun vaikka i7-2500k:n ja kunnon näyttiksen (Nvidia tai Amd). Noilla integroiduilla näyttiksillä kun ei ole sitä tehoa varsinkaan Intelillä. Jos budjetti on kuitenkin pieni niin voihan ton Amd:n Apu-rossun ostaa, mutta prossu itessään on hinta-laatu-suhteeltaan huono Inteliin nähden. Jossakin pitää sitte tehdä kompromisseja...
 • #3
  Eihän noita kukaan yli 700e konetta kasaava osta. Mutta noita tullaan näkemään aika paljon pakettikoneissa.
 • #4
  Originally posted by Thor1993:
  Se on kyllä varma että näyttikset noissa puyyhkii Intelillä lattiaa, mutta, kun huomioidaan, että prossun osalta asia on päinvastoin ei tilanne ookkaa nii selvä.
  Aika pitkälti pitää valita käytön mukaa.
  Sehän on ihan selvä. Kukaan peruskäyttäjä ei tarvitte rupusta dual coree tehokkaampaa prossua. Näyttis onki sit toinen juttu.

  Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
  Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.