HP:n hiiri yhdistää koneeseen WiFin läpi

uutinen julkaistu:20 kesäkuuta, 2011

Langaton hiiri on varsinkin pienemmän kannettavan tietokoneen kumppanina kätevä laite, mutta jos koneesta puuttuu Bluetooth, niin hiiren yhdistämiseen on käytettävä erillistä lähetintä, joka puolestaan syö yhden USB-liitännän. HP on ratkaissut ongelman liittämällä uuden hiirensä läppäreistä vakiona löytyvän WiFi-yhteyden avulla. Hiiri tukee vain Windows 7 -käyttöjärjestelmällä varustettuja ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Vähän kyllä arvostelen tuota ratkaisua. Millaisethan latenssit tuolla saavutetaan? Eikö tuosta varmasti ole haittaa wlania käytettäessä? Periaatteessa kai voisi heikeintää ainakin latensseja, kun pitää yhdistää useampaan paikkaan. Yhdistääkö tuo samaan verkkoon kuin internet (tietoturvariski?) vai yhdistääkö kone kahteen verkkoon yhtäaikaa? Tosin kaipa he ovat noita HP:lla ajattelleet. :)

  Itse en moista hiirtä hanki, koska käyttistuki koskee vain Windowsia (wlanille ei ole HID-standardeja) enkä koe saavuttavani mitään hyötyä tuommoisesta hiirestä.
 • #2
  oho noh toi on kyllä jo aika edistyksellistä. Kunhan vaan yleistyis tuo tarpeeksi. :P


 • #3
  WLAN:in pätkimisen takia melkein koneeni pätkineenä, on vaikea uskoa tuon olevan kovinkaan järkevää.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.