LaCie CloudBox peilaa paikallisen levyn pilveen

uutinen julkaistu:24 kesäkuuta, 2011

Ulkoisista tallennusratkaisuistaan tunnettu LaCie on tuomassa myyntiin ulkoisen kiintolevyn, jonka sisältö peilataan pilveen. LaCie CloudBox toimii hyvänä ratkaisuna varmuuskopiointiin, sillä sisältö pysyy tallessa vaikka itse laite katoaa tai hajoaa. Turvallisuutta lisää kaiken datan automaattinen salaus. Kaikki CloudBox-laitteelle tallennettu data on myös saatavilla verkon kautta, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eli onko tämä nyt siis NAS joka hoitaa tiedostojen siirron pilveen vai hoitaako erillinen ohjelma sen tietokoneelta käsin? Maksetaanko tässä palvelusta vai itse kovalevystä?

  200usd / vuosi vai onko tämä kertamaksu?

  Entäpä pilvipalvelun luotettavuus kun hintaa viedään kokoajan alemmas?

  Vapaat ihmiset kahlitaan, henkisesti kahlituille uskotellaan että he ovat vapaita ja kahlituille sanotaan että joku päivä pääset vielä vapauteen.
 • #2
  Tuo laite hoitaa itse ajastetusti tiedostojen siirron pilveen (eli siirron voi ajastaa esim. yölle, jolloin ei tule lagipiikkejä päivällä).

  http://cloudbox.lacie.com/en/renew.18
  eli tuossa paketissa on yhden vuoden jäsenyys mukana, mutta tuon jatkotilauksen hinnasta ei puhuta mitään. Lisäksi tuossa pilvipuolessa on ikäviä keinotekeoisia rajoja esim. tiedostokoolle, joten mikään paras ratkaisu tuo ei ole
  http://www.lacie.com/us/support/faq/faq.htm?faqid=10815
 • #3
  No onpa harvinaisen turha kapistus. Kuka nykyään edes tekee 100Gt-kovalevyjä?
  Voisivat ihan yhtä hyvin myydä pelkkää palvelua.

  Tuon laitteen kun ostaa, sitoutuu vähän turhan vahvasti kyseiseen palveluun, mikä tässä onkin kai ollut taka-ajatuksena. Parin vuoden hinnalla tuota, saisi kotiinsa vaikka peilaavana 2 teran NAS:in ja UPS:in.
 • #4
  Voisi olettaa että 100GB on pilven tila ja kiintolevy on isommalla kapasiteetilla.
 • #5
  The CloudBox is slated to cost $200; that includes a 100GB local network storage space and a one-year online subscription. After that, it's a yearly cost of $100 for the online portion of the service.

  Read more: http://news.cnet.com/8301-17938_105-20072720-1/lacie-cloudbox-down-to-earth-cloud-storage-for-a-price/#ixzz1QPfLkU6g
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.