LaCien uuden tallennusmedian lukunopeus rikkoo 800 MB/s:n rajan

uutinen julkaistu:24 kesäkuuta, 2011

Ulkoisista tallennusratkaisuistaan tunnettu LaCie aikoo tuoda markkinoille Thunderbolt-liitännöillä varustetun Little Big Diskin, jonka lukunopeuden kerrotaan olevan hulppeat 827,2 megatavua sekunnissa. Little Big Disk -tallennusmedia tulee saataville 240 GB:n (2x120 GB) ja 500 GB:n (2x250 GB) kapasiteeteilla. Markkinoille on tulossa myös teratavun kiintolevyllä varustettu malli. SSD-asemat ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Otan osaa, jos joku on Lacien ostanut.....Nimimerkillä yhden omistanut ja pari kertaa big diskin ranskaan lähtellyt ja silti toimimattoman saanut. Sisällä oli niin syvältä sutta ja sekundaa, etten ole nähnyt sellaista ohjaus elektroniikkaa edes vanhoissa venäläisissä putkiradioissa. Huh huh..
 • #2
  Hieno asia, mutta epäilyttää tuo apple kontakti.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
 • #3
  Alkaa nopeutta löytyy jo aika kivasti :O
  Kelpais.
 • #4
  Saattaa olla ihan hyvän hintaisia laitteita, mutta apple käyttäjät ovat tottuneet maksamaan vähän ylimääräistä ja tb liitintä ei tietääkseni muilta merkeiltä löydy.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.