Asus julkaisee ensimmäiset Cedarview-miniläppärit syyskuussa

uutinen julkaistu:1 heinäkuuta, 2011

Uutisoimme aiemmin Asuksen aikeista julkaista ensimmäisen MeeGo-läppärin tässä kuussa. Yhtiön muidenkin läppärijulkaisujen aikatauluista on nyt saatu lisää tietoa. Asuksen on tarkoitus julkaista ensimmäiset Intelin Cedarview-Atomeihin perustuvat miniläppärit syyskuussa, kouluun paluu -sesonkia varten. Minikannettavia julkaistaan aluksi kaksi: Eee PC 1025C ja 1025CE. Jälkimmäisestä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Mulle ei ainakaan kelpaa windows. Kyllä nykyaikaisissa miniläppäreissä tai tableteissa pitäisi olla kuitenkin kunnollinen käyttis. Jää hyllyyn jos joutuu maksamaan veroa Microsoftille. Tyhmä saa olla muttei...
  • #2
    Pitäisi olla kaupassa tyhjä kone ja helppokäyttöinen asennusmedia (USB-tikku) mukana, niin mukaan voisi paketoida Windowsille vaihtoehtoja, kun 4Gt tikut ei juuri mitään maksa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.