Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy

uutinen julkaistu:7 heinäkuuta, 2011

Tallennusratkaisuihin erikoistunut Western Digital on julkaissut uuden sukupolven My Book Studio -kovalevymalliston. Ulkoisten kovalevyjen kotelointi jäljittelee Mac Pron ulkonäköä. Uuteen My Book Studio -sarjaan ilmestyy yhden, kahden ja kolmen teratavun kovalevyllä (Caviar Green) varustetut mallit. Asemista löytyy FireWire 800- ja USB 2.0 -liittimet. Varustelutasoa täydentää automaattinen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hinnatkin on näköjään suunnattu mac käyttäjille.

  Vapaat ihmiset kahlitaan, henkisesti kahlituille uskotellaan että he ovat vapaita ja kahlituille sanotaan että joku päivä pääset vielä vapauteen.
 • #2
  eikä edes usb 3:a/thunderbolt (mac users)... aika pettymys näin kalliista kovosta :/ @1 samaa mieltä. oikein laitettu että suunnattu mac käyttäjille. Ihan kun näillä olis tosiaan väliä kummalle käyttikselle alustettu. :D

  Kertokaa miksi näitä on kannattava myydä.

  Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.
 • #3
  Ai miksi kannattaa myydä? No koska ne on hienonnäköisiä ja hassun hauskat mac ihmiset ostavat niitä kun se sopii hienosti sen omppupomppu koneen viereen, sille valkoiselle pianolakatulle pöydälle, missä ei ole muuta kuin näyttö ja näppäimistö ja hiiri. Ja koska se näyttää hienolta ja se maksaa enemmän kuin vähän rumempi samoilla ominaisuuksilla varustettu, niin sen on oltava siksi paljon parempikin. Parasta olisi jos tätä saisi apple-storesta pieneen ylihintaan niin voi olla varma että se on vielä parempi kuin WD:n verkokaupasta ostettu loota.

  Ehkä vähän kärjistetty tarina mac-ihmisistä, mutta tuollaisten takia niitä kannattaa myydä ja pakko myöntää että onhan tuo nyt ihan hieno. En tosin itse ostaisi.
 • #4
  Ei ole pianolakattu pöytä ja on tässä vähän muutakin tavaraa, kuin näppis ja hiiri.
  Mäkeissä on kieltämättä hieman tuota omppu-lisää hinnassa. Jostain kumman syystä ne kuitenkin tahtovat toimia todella hyvin ja käytettävyys on aivan omaa luokkaansa.
  Se, että WD tai muu kolmas osapuoli apinoi ulkoasua, ei luonnollisestikaan tarkoita, että se olisi mäkki ja ei myöskään ole lupaus tuotteen toimivuudesta tai käytettävyydestä, jolloin tuota omppu-lisää ei pitäisi noissa hinnoissa tämän logiikan mukaan olla.
  Toinen asia on sitten tämän artikkelin otsikko: "Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy". Miten kovalevy voi jäljitellä kannettavaa tietokonetta ?
  Jäljitteleekö WD:n punainen ulkoinen kiintolevy sitten Ferraria ? ;)
 • #5
  Originally posted by matpaa:
  Toinen asia on sitten tämän artikkelin otsikko: "Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy". Miten kovalevy voi jäljitellä kannettavaa tietokonetta ?
  Jäljitteleekö WD:n punainen ulkoinen kiintolevy sitten Ferraria ? ;)
  Mac Prohan ei ole läppäri vaan pöytäkone. (: http://www.tietokoneopas.com/kuvat/tuotekuvat/83417a.jpg
  Sanoisin, että sitä tuo jäljillee suht hyvin.

  Antec P180B, Asus P5K, Intel Q9550 @ 3.6GHz, Ati HD 6950, WD 320GB&2TB, Samsung 2x1TB&750Gt, 8192Mb DDR2 800MHz, Creative X-FI Platinium, Sennheiser HD-555, Behringer Truth B2030 Aktiivit, M-Audio Fast Track Pro.
 • #6
  Näyttää ihan WDTV:ltä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.