SATA 3.1:n spesifikaatiot julki

uutinen julkaistu:19 heinäkuuta, 2011

Kovalevyissä ja SSD-asemissa käytettävän SATA-liitännän teknisestä kehityksestä vastaava SATA-IO-järjestö on julkaissut standardista uuden 3.1-version. Päivitetyt spesifikaatiot tuovat mukanaan muutamia käteviä uudistuksia. Yksi tärkeimmistä uudistuksista on USM-standardin (Universal Storage Module) integrointi SATA-portteihin. USM:ää demottiin jo tämän vuoden alussa CES-messuilla ja ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Paranee systeemit koko ajan. Hieno uudistus, mutta varmaan taas kerran vaatii laitteiston uusimista. Yhtä oravanpyörää kaikki,

    Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
  • #2
    Mitähän mahtaa tuo USM tarkoittaa? Ymmärsin uutisesta ja videosta, että kovalevyn voi sen avulla kytkeä ilman kaapeleita laitteisiin. Mutta eihän kovalevytelakoissa ole mitään uutta.

    Onneksi olkoon kai, jos tämän myötä alkavat laittaa niitä telkkareihin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.