ARM lyö itsensä läpi kannettavissa seuraavina vuosina

uutinen julkaistu:20 heinäkuuta, 2011

Intelin x86-mikroarkkitehtuurilla on ollut suvereenin yksinvaltiaan asema tietokonemarkkinoilla jo 30 vuoden ajan. Tutkimusyhtiö IHS povaa tämän ajan jäävän pian taakse ja ARM-arkkitehtuurin nappaavan itselleen merkittävän vähemmistöosuuden kannettavissa tietokoneissa lähivuosina. IHS:n tulevaisuuden skenaarion mukaan ARM-arkkitehtuuriin perustuva mikroprosessori löytyy jopa 25 prosentista ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eikös tuohon otsikkoon pitäisi laittaa lainausmerkit, tai jokin muu merkki siitä, että se on vielä ennustus. Tuon artikkelin perusteella se ei myöskään mene läpi omana toteamuksenanne.
 • #2
  @ArttuH5N1
  Kaikki tulevaisuuteen suuntautuvat toteamukset ovat ennustuksia - lainausmerkeillä tai ilman. Korkeintaan otsikon alkuun voisi laittaa "Tutkimusyhtiö:", josta kävisi ilmi, ettei tämä uutinen ole peräisin Tom's hardwaren omasta ideapajasta.

  Uutisesta:
  Jos alkaa laskea tabletteja läppäreinä, niin mikä ettei. Netbookkien myynti on hidastumaan päin, eikä ARM kestä suorituskyky vertailua kalliimmissa laitteissa. Olisi kyllä ihan mielenkiintoista nähdä tosimaailman ARM vs x86/x64 benchmarkeja.
 • #3
  Originally posted by Raattis:
  @ArttuH5N1
  Kaikki tulevaisuuteen suuntautuvat toteamukset ovat ennustuksia - lainausmerkeillä tai ilman.

  Saivartelua, sanon minä.

  E: Mielestäni sama asia, kuin HS uutisoisi: "Sauli Niinistö on Suomen seuraava presidentti." Hyvin todennäköisesti asia onkin näin, mutta otsikko esittää asian täytenä faktana. Mielestäni lisäys "todennäköisesti", "ennuste" tms. on tarpeellinen.

  Anteeksi off-topic.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21. heinäkuu, 2011 @ 16:48
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.