SanDiskiltä edullisia SSD-asemia

uutinen julkaistu:27 heinäkuuta, 2011

Muistivalmistaja SanDisk on esitellyt kuluttajamarkkinoille tarkoitettuja SSD-asemia. Ultra-malliston tarkoituksena on tarjota SSD-ratkaisuja edulliseen hintaan. Asemat liitetään emolevyyn SATA II -väylää pitkin ja korkeimmillaan Ultra-mallisto yltää 280 MB/s:n ja 270 MB/s:n luku- ja kirjoitusnopeuksiin. Itselleen sopivimman ratkaisun saa valita 60, 120 ja 240 gigatavun mallien joukosta. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Noh kannatti odottaa viel tuon kanssa, kahtotaan mihin asia kehittyy?


 • #2
  Eipä ainakaan vielä mitenkään erityisen halvalta vaikuta. 175€ saa OCZ 120gigasta samoilla nopeuksilla. Ottaen huomioon että noista hinnoista puuttuu vielä suomalaiset välikädet, verot yms hinta menee samoihin.

  Jokatapauksessa omastani en enää luopuisi, kyllä nopeutuu hommat sen verta. Taas yksi pullonkaula vähemmän (odotellessa SATA3 SSD levyjä).
 • #3
  Joo ei tosiaan erityisen halvalta vaikuta. Verhokauppa.comissa corsairin uusin 120 giganen SATA3 550/510 MB/s 204 euroa. $220 = 153 euroa, 153e + 23% alv = 188e.
  Mutta tuossa SanDiskin laikassa on hitaampana sellainen potentiaali että sen hinta syöksyy alas nopeasti.
  Tähän väliin kävin katsomaan miten paljon nopeus putoaa suurimpaan versioon verrattuna, mutta päädyin newegg.comiin jossa tuon hinta jo nyt pudonnut $210 -> $180. Eli alas tulee, hyvä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.