Asukselta uusi Meego-miniläppäri

uutinen julkaistu:3 elokuuta, 2011

Asus on tänään julkistanut, että sen Eee PC X101 kannettava Meego-käyttöjärjestelmällä tulee myyntiin Euroopassa valikoiduissa maissa elokuun puolivälissä 169€ hintaan. Vain 17,6 mm paksu ja 920 g painava Asus Eee PC X101 on saatavilla neljänä eri väriversiona: musta, valkoinen, punainen ja ruskea. Miniläppärissä on 10,1-tuumainen LED-näyttö 1024x600-resoluutiolla, 1,33 GHz Atom 435 -suoritin, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  No nyt on hinta kohillaan.

  Vois taas testata meegoa, jos se vaikka olisi nykyään käytettävämpi kuin puolisen vuotta sitten.
 • #2
  Olihan jo Moblin oikein käytettävä ja MeeGon läppäriversio on vain paranneltu siitä...
 • #3
  Ei silti riittävän käytettävä päivittäiseen käyttööni.

  Sitä vaan tottuu siihen, että linuxissa Super+numero vie tiettyyn työpöytään, tai Windowsissa tiettyyn ohjelmaan, eikä sitä ilman halua enää tulla toimeen. Yms.

  MeeGossa on muutenkin paljon asioita, joita voi tehdä vain hiirellä... Netbookin surkealla touchpad-hiirellä. Toinen viittaus sen keskeneräisyyteen on, että monilla ohjelmilla on uniikit näppäinyhdistelmät sulkemista varten; joillekin toimii Alt+F4, toisille Ctrl+Q, ja ainakin oletusterminaalin saa kiinni vain Shift+Ctrl+Q. Oli vika sitten MeeGon tai yksittäisten ohjelmien tekijöissä, loppukäyttäjää se harmittaa.

  Näiden lisäksi ainakin EeePC 1000HE:n kanssa oli jotain sekavia ongelmia Wlanin kanssa. Taisipa se lopulta lakata toimimasta täysin, jolloin asensin Linux Mintin MeeGon päälle, eikä sen jälkeen ole enää tullut XP:tä miniläppärillä availtua.

  MeeGon ylivoimaisesti paras puoli oli ja lienee edelleen, että se käynnistyy todella nopeasti.

  Jos MeeGon kehittäjät vaan käyttäisivät itse käyttöjärjestelmäänsä päivittäin, se voisi piankin olla käytettävässä kunnossa, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että sitä kehitetään ulkoa käsin.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. elokuu, 2011 @ 21:54
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.