"Nämä uudet ISTC-keskukset tulevat avaamaan loistavia mahdollisuuksia. Kuvittele esimerkiksi tulevaisuuden auto, joka on varustettu sulautetuilla antureilla ja mikroprosessoreilla, jotka keräävät jatkuvasti liikenne- ja säädataa. Tämä informaatio voitaisiin jakaa ja analysoida pilvessä niin, että autonkuljettajat saisivat vinkkejä nopeammista ja helpommista reiteistä."

No hyi vittu. Kiinnostaako jotain oikeasti tämmönen? Eiköhän niissä autoissa ala niitä antureita ja muuta turhaa paskaa olemaan jo ihan tarpeeksi joiden säätämisestä pitää syytää tonneittain rahaa ahneille merkkiliikkeille. Ei sinne enempää niitä enää tarvita.

Muutenkin onko vaikeaa katsoa jotain sää tiedotusta? Ja jos ajan autolla niin ei minua ainakaan oikeastaan hirveästi kiinnosta että mikä sää on missäkin. Eikä se kyllä ainakaan reittivalintaani vaikuta. :D

Harvemmin semmoiseenkaan tilanteeseen joutuu että esim. kolarin takia täytyisi jäädä venailemaan tien avautumista vaikkapa. Liikennetiedot muutenkin näkee aika hyvin navigaattoreista tai kuulee radiosta jos haluaa niitä tietää.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. elokuu, 2011 @ 23:28