TabCo on Fusion Garage – tulossa puhelin ja tabletti

uutinen julkaistu:15 elokuuta, 2011

Kuka on TabCo? – Se on Fusion Grage ja Grid 10 kuten ennakkoarvioissa osattiin epäilläkin. Luvassa on todellakin innovatiivinen tabletti, kuten yhtiö lupasi mainoskampanjassaan. Yllätyksenä kuitenkin tuli, että tarkoituksena on julkaista tabletin ohella myös puhelin. Grid 10 käyttää Android-pohjaista GridOS-käyttöjärjestelmää, mutta yhteisestä koodista huolimatta ne ovat käyttökokemuksellisesti ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hyvän näkönen laite. Vois muuten hankkia mutta ku ei tehot vaikuta riittävän järjestelmän sulavaan toimimiseen, ostin just puhelimen ja tarvitsen uuden koneen.

  BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi
 • #2
  Ihan siisti, mutta vähän jäi uupumaan.
 • #3
  "Fusion Garage on päättänyt käyttää käyttöjärjestelmässään Microsoftin Bingiä, jonka yhtiö on arvioinut Googlea paremmaksi."

  ...

  Jotenkin etova kuva tuli muutenkin koko hommasta. Esittelysivulla on 20 sekunnin mittaisia mitäänsanomattoa esirenderöityjä yhden asian videoita.

  Ja Androidin päälle rakennettu käyttöjärjestelmä ei pyöri sulavasti Tegra 2:lla? OHO! En väitä, että kaikki pitäisi tehdä C:llä ja optimoida äärimmäisyyteen, mutta tämä on jo aivan typerää. Minkään nykyaikaisen puhelimen ei pitäisi tarvita Tegra 2:ta tehokkaampaa alustaa.

  Näkihän sen N9:n esittelyssäkin, mitä kaikkea voi tehdä yksiytimisellä 1Ghz prosessorilla, ja miten ihmiset olivat sen unohtaneet, kun ovat tottuneet katsomaan Androidin kaltaista Java-kikkaretta ja ties mistä iOS on tehty, jotka nielevät kaiken tehon, jonka niille antaa.

  No saivatpahan Android-ohjelmat toimimaan uudella marginaalialustallaan. Onneksi olkoon.

  EDIT: On muuten klaustrofobisen ja sekavan näköinenkin tuo Grid. Mitähän käyttäjäkuntaa tässä tavoitellaan.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15. elokuu, 2011 @ 22:53
 • #4
  Originally posted by Raattis:
  Ja Androidin päälle rakennettu käyttöjärjestelmä ei pyöri sulavasti Tegra 2:lla? OHO! En väitä, että kaikki pitäisi tehdä C:llä ja optimoida äärimmäisyyteen, mutta tämä on jo aivan typerää. Minkään nykyaikaisen puhelimen ei pitäisi tarvita Tegra 2:ta tehokkaampaa alustaa.
  Puhelimen? Toi on kylläkin tabletti. Tuossa puhelimessahan taas on qualcommin prossu.
 • #5
  Ranvier:
  Originally posted by Ranvier:
  Tuossa puhelimessahan taas on qualcommin prossu.
  Oho katos.

  Mielipiteeni pysyy silti. Jopa vaivaisen Qualcommin pitäisi riittää mille tahansa mobiilialustalle.
 • #6
  Täältä löytyy tuo koko lanseeraustilaisuus: http://www.thomson-webcast.net/us/dispatching/?event_id=dd00e4cb1e99a982f0674b1daad61daa&portal_id=6771bcab5152596f20edd51edc21369d

  Ihan mukavaltahan toi vaikuttaa, kunhan sen vielä saisi suomalaisiltakin kauppiailta:)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17. elokuu, 2011 @ 8:46
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.