Oikeus kumosi Galaxy Tab 10.1:n myyntikiellon Saksan ulkopuolella

uutinen julkaistu:16 elokuuta, 2011

Düsseldorfilainen käräjäoikeus kielsi viime viikolla Samsungia tuomasta maahan tai markkinoimasta sen uusinta Galaxy Tab 10.1 -taulutietokonetta. Päätöstä perusteltiin sillä, että laite loukkaa Applen patentteja ja muistuttaa liiaksi iPad 2:sta. Oikeuden alkuperäinen päätös koski koko EU:ta (Alankomaita lukuun ottamatta). Harkittuaan tuomiotaan tarkemmin, oikeus päätti kumota asettamansa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  http://blog.androidsuomi.fi/2011/08/samsung-galaxy-tab-10-1n-myyntikielto-peruttiin/

  "Asiaan on todennäköisesti vaikuttanut webwereld.nl -sivuston paljastus, että Applen toimittama todistusaineisto on saanut Applen toimesta Photoshop-käsittelyä. Applen oikeusryhmän graafikot ovat näperelleet todistusaineistoksi kovin kummallisen iTab Frankenstein hirviön, jonka kuvasuhde on muutettu tahallisesti lähemmäksi iPadia. Myös Samsungin logo on saanut kyytiä, jotta laitteen reunukset näyttäisivät enemmän Applen laitteelta ja tuomari ei kiinnittäisi huomiota turhiin yksityiskohtiin. Apple myös toimitti laitteista kuvat niin, että ipad oli kotiruudullaan, mutta Tab oli kuvattu ohjelma-valikossa jotta yhdennäköisyyttä saataisiin vieläkin enemmän. Onneksi Saksassa oltiin hereillä ja EU ei antanut lahjaksi Applelle monopolia ja samalla järjetöntä “patenttia” suorakaiteen muotoisiin laitteisiin."
 • #2
  "Käräjäoikeuden mukaan se arvioi tuomiovaltansa uudelleen ja katsoi, ettei sen valtuudet riitä koko EU:n talousaluetta koskevien päätösten antamiseen"

  Tarkka huomio.

  Eikö noi kaikki nykyään muistuta toisiaan, ainakin puhelimet on jokainen toistensa näköiskopioita

  -Reko
 • #3
  Näinpä. Ees joku roti. Pitäisi kyllä tosin ottaa uusintakäsittelyyn noiden harhaanjohtavien oletettavasti todisteiden varjossa, ja varmasti otetaankin.

 • #4
  Tulikin ihmeteltyä että millä järjellä tämmönen porukka päättää meijänkin asiat, kun näyttää älykkyyttä löytyvän vähemmän, kun Suomen kultatytöltä aka. Tuksulta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.