Apple harhautti tuomareita manipuloimalla Galaxy Tab 10.1:n iPad 2:n näköiseksi

uutinen julkaistu:17 elokuuta, 2011

Apple on johtanut saksalaisia tuomareita harhaan düsseldorfilaiseen käräjäoikeuteen jättämässään kanteessa, jossa se vaati Samsungin Galaxy Tab 10.1:lle maahantuonti- ja myyntikieltoa. Yhtiön mukaan Tab 10.1 ja sen iPad 2:n muistuttavat niin paljon toisiaan, että Samsung on syyllistynyt tuotekopiointiin. Apple sai vaateensa läpi ja Samsungin taulutietokoneelle langetettiin koko EU:n ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ettei nyt vain tässä teidän "uutisessa" koitettaisi hieman harhauttaa.

  Quote:
  Apple's evidentiary submission is not limited to the inaccurate comparison photo, as Apple did also offer a number of other exhibits in support of its case, including some showing actual side-by-side photos of the iPad 2 and Galaxy Tab 10.1 rather than just promotional images. Consequently, it stands to reason that the judge's decision was not based entirely on the flawed comparison, although the inclusion of inaccurate information in Apple's submission certainly is a curious one.
 • #2
  Applen touhu on mun mielestä pelleilyä
 • #3
  Applella alkaa oleen meriittejä vittumaisimpana firmana mitä maa päällään kantaa ...itsellä nämä vain vahvistavat käsitystä olla ostamatta mitään Applelta
 • #4
  Niin Apple ja Microsoft ovat aikojen alusta harrastaneet plagiointia ja varastamista elleivät ole pystyneet ostamaan kyseistä yritystä tai idea itselleen. Tosin molemmat yritykset ovat kehittäneet monia ideoitta eteenpäin, mutta on väärin markkinoida että he olisivat keksineet ne. Ei nämä yritykset ole suuria keksiöitä vaan hurjalla rahalla ja huijaamisella toisten ideoiden kehittäjiä.

  ”siis ihan jotain muuta”
 • #5
  Vaikka uutisen otsikko on vähän harhaanjohtava, niin silti jos Apple tahalleen on kuvaa manipuloinut, niin huh huh mitä touhua..
 • #6
  Ei logot tai kuvasuhteet muutu vahingossa tämän tason oikeusjutuissa. Ei muuta kuin pallo jalkaan oikeusjutusta vastuussa oleville pomoille, julkinen anteeksipyyntö ja korvaukset sen tasoiseksi että se todellakin tuntuu applen lompakossa.

  Applen touhu rupeaa olemaan jo niin törkeää ja ala-arvoista että tällä on saatava loppu.

  Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven
 • #7
  Tämähän kuulostaa ihan Applelta
 • #8
  Applen imago on ollut omissa silmissäni jo pitkän aikaa aivan pohjamudassa näiden jatkuvien ja täysin naurettavien oikeusjuttujen takia, ja laskeutuu aina vaan syvemmälle tällaisen pelleilyn takia. Tuohon kun lisätään vielä nämä Apple-fanit (trollit) jotka hehkuttavat iTuotteita ympäri nettiä, niin voin vaan sanoa että en tule ikinä omistamaan yhtäkään Applen tuotetta. Kyseinen firma vaan on täysin p****.
 • #9
  On tyhmää patentoida kenellekään tiettyjä piirteitä. Kuvakkeet taululla, kehykset taulun ympärillä, pyöristykset...pitäisi patentoida ja antaa mallisuoja vain jollekin todellakin omaperäiselle.
  Kuvitellaan että jos jokainen nuotti olisi patentoitu eri ihmisille. Musiikkia ei olisi. Jos patentit olisivat yhdellä firmalla. KAikki musiikki olisi tuon firman.
  PAtenntit ja mallisuojat jarruttavat älyttömässti kehitystä ja niiden ikä pitäisi laskea 1 vuoteen. Siinä kehittäjä saa etumatkan kilpailijoihin ja senjälkeen kilpailijoilla on mahdollisuus jalostaa ideaa. Useampi kehittäjä ->enemmän kehitystä.
  Jos ford olisi aikoinaan paatentoinut pyörän, lopuissa autoissa olisi nyt kuutiot.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.