Microsoft esitteli Windows 8:n USB 3.0 -tukea

uutinen julkaistu:23 elokuuta, 2011

Microsoftin Building Windows 8 -blogin uudessa viestissä kerrotaan tulevan Windows 8 -käyttöjärjestelmän sisältävän USB 3.0 -tuen. Merkinnän mukaan vuoteen 2015 mennessä kaikista tietokoneista löytyy USB 3.0 -portti, joka on USB 2.0:aa kymmenen kertaa nopeampi ja kuluttaa vähemmän tehoa. Microsoftin mukaan oli selvää, että tuki tuoreimmalle USB-standardille aiotaan sisällyttää seuraavaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Windows 8:n mukana sinistä maalia, jolla voi päivittää vapaavalintaisen USB2-liittimen USB3-liittimeksi?
 • #2
  Eikö USB 3.0 tuki luvattu seiskalle service pack päivityksessä?

  USB 3.0 -tuki on Linuxissa ollut jo syyskuusta 2009 asti. Tuen sille kirjoitti osaava nainen yksinään (Sarah Sharp, Intel), joten aika heikko esitys Microsoftilta. Taas.
 • #3
  Ei voi kun toivoa:
  Originally posted by Marius Oiaga:
  Windows 8 USB 3.0 Support Should Be Backported to Windows 7 via SP2

  ...
  One simple solution is for the software giant to backport USB 3.0 support to Windows 7 via Service Pack 2 (SP2). Since there are no upcoming service packs expected for Windows XP and Windows Vista, these two platforms might never get to fully play nice with USB 3.0.
  ...
  Vaikka ei sillä mikään kiire, kun omassa winukka 7:ssa toimii USB 3 -kortti tuosta huolimatta.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24. elokuu, 2011 @ 3:31

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.