MSI WindPad 110W ilmestyi kauppoihin Euroopassa

uutinen julkaistu:26 elokuuta, 2011

MSI:n WindPad 110W -tabletti on löytänyt tiensä joihinkin eurooppalaisiin kauppoihin. AMD:n Z-01-suorittimeen (Desna) perustuvassa taulutietokoneessa on Windows 7 -käyttöjärjestelmä. WindPad 110W:ssä on 10,1-tuumainen LED-taustavalaistu IPS-näyttö, jonka resoluutio on 1280x800. Taulutietokone on varustettu 2-in-1-muistikortinlukijalla, Wi-Fillä (802.11 b/g/n), Bluetooth 2.1+EDR:llä, 1,3 ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hyvä, että on oma näppäin Ctrl + Alt + Delete:lle! :D
 • #2
  Mikä hemmetti noilla valmistajilla on kun noitten teho on ihan surkea! paitsi ASUS Eee Slate EP121, jossa tosin on surkea akkukesto ja järjetön hinta.... ja sitten laittavat noita 32/64 gigan kovalevyjä, joista windows vie suurimman osan tilasta. täällä muistaakseni uutisoitu viewsonicin viewpad 10 pro on 1.5 tuplaydinprossu, mutta siltikin vanhempi malli on tehokkaampi! Ehkä windows 8 aikaan rupeaa tulemaan varteenotettavia tabletteja, kun noihin ei kosketusnäytöllä toimivia pelejä ja ohjelmia paremmin ole tehty. Itse myin acer w500 juurikin noiden syiden takia ja ostin niillä rahoilla a500, joka on paljon parempi! En itse suosittele ostamaan windows tablettia, ainakaan jos siinä ei ole myös androidia/ siinä on windows 8 johon tehdään kosketusnäytölle optimoituja pelejä ja ohjelmia. Olisi kiva jos joku valmistaja tekisi vanhoisiin peleihin kosketusohjaukset niinkuin youtubessa on world of warcraft peliä ohjattu.
 • #3
  Tuossahan käytännössä on tilanne että yritetään tunkea kotitietokoneen käyttistä mobiililaitteeseen, ei sen "kuulukkaan" toimia sutjakasti oikealla mobiililaitteella. Jos haluaa ihan eri tarkoitukseen tehdyn käyttiksen pyörivän mobiililaitteessa, niin siihen tarvitsee nopean prossun, tehokkaan jäähdytyksen ja jättimäisen akun. Tämän jälkeen se hinta, koko ja paino on hieman eri luokkaa. Samasta syystä niitä pelejäkään ei tahdo kosketusnäytölle löytyä koska kenelläpä on pöytäkoneessaan käytössä kosketusnäyttö? Androidi taas on täysin kosketusnäyttöön perustuva käyttis.
 • #4
  Win 7 tabletissa? Hyi, ei kiitos!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.