Sonyn simpukkatabletti on nyt Sony Tablet P

uutinen julkaistu:29 elokuuta, 2011

Sonyn odotetaan tuovan syyskuun aikana markkinoille kaksi keväällä esiteltyä tablettia. Tulossa ovat perinteinen 9,4 tuuman taulutietokone Sony Tablet S sekä mielenkiintoinen simpukkamallinen tabletti Sony Tablet P. Sony Tablet P tunnettiin aiemmin koodinimellä Sony S2 ja laite koostuu kahdesta 5,5 tuuman kokoisesta kosketusnäytöstä. Laite painaa vain 370 grammaa, mikä on kohtalainen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    4g verkolla???? :o
  • #2
    @1 Saattaahan olla, että tähän on jo sekin tungettu.

    Tuo Tablet P vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta varauksella. Miten kätevä/käytännöllinen tuo simpukkamalli todellisuudessa on. Miten normaalit sovellukset pyörivät kahdella ruudulla? Pystyykö ruutuja jakamaan halutessaan erillisiksi työpöydiksi?

    Ja 4 gigaa tallennustilaa? Ei herran Jumala. Todella surkeat määrät. Sopii toivoa, että pilvipalvelut on handlattu hyvin. (Qriocity, vieläkö se on elossa? Joku Sony-mies voisi valaista, kuinka tunnettu palvelu on näissä piireissä. Muille ilmeisen tuntematon.)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.