AMD:n 28 nm mobiilimallisto tulossa vuoden vaihteessa

uutinen julkaistu:29 elokuuta, 2011

Semiaccurate-sivusto vuoti vastikään Nvidian 28 nm mobiilimalliston, jonka mukaan Nvidia aloittaisi uusien piirien massatuotannon vuoden vaihteessa. Nyt Semiaccurate on paljastanut myös AMD:n tulevan malliston, jonka kerrotaan saapuvan myyntin joulukuun ja tammikuun aikana. AMD:lta on luvassa kolmella eri piirillä yhteensä kuusi eri mobiilinäytönohjainta. Ensimmäisenä joulukuun aikaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  4Gb GDDR5 WTF! Tuo on ihan super-overkill..... ihan turhaa maksaa 4Gb kun ei ikinä varmaan edes pysty sitä käyttämään....

  I5 2500K, 7950, p8p67 DLX.
 • #2
  @1

  Se on se "Gigantti edition" näyttis TEHOKONEESEEN!
 • #3
  Ei hullumman olosia mobiilikortteja, mutta toi muistimäärä menee jo aika roimasti yli järkevistä luvuista. Toki 4Gb GDDR5:ttä kuulostaa keskiverto jannusta tooosi tehokkaalta ja sillonhan se myös myy.
 • #4
  Ei tuosta muistista mitään haittaakaan ole. Ja luulisi sillä olevan hieman merkitystä/tulee todennäköisesti olemaan pian kun muisti on puoli ilmaista ja näyttiksistä sitä pirusti löytyy.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.