Ubuntu 11.10:n beta-version jakelu alkoi

uutinen julkaistu:3 syyskuuta, 2011

Canonical on aloittanut unenomaisen oselotin eli Ubuntu 11.10:n ensimmäisen beta-version jakelun. Lokakuulla julkaistavassa uudessa Ubuntussa on kiinnitetty huomio konepellin alta löytyviin asioihin. Linux-ydin on päivitetty 3.0.3:een, Gnomessa on siirrytty 3.1.5-versioon, 64-bittisen jakelun tukea 32-bittisille ohjelmille on parannettu ja lukuisia bugeja on nitistetty. Samalla käyttöjärjestelmän ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Quote:
  Synaptic on poistettu sovellusvalikoimasta ja tilalle on tullut Déjà dup.
  Wait wat? Synaptic on entinen pakettimanageri ja déjà dup backup työkalu. Niistä kumpikaan ei kyllä syrjäytä toista missään. Synaptic on kylläkin jo aiemmin siistitty software centerin tieltä.
 • #2
  Originally posted by Jsusi:
  Wait wat? Synaptic on entinen pakettimanageri ja déjà dup backup työkalu. Niistä kumpikaan ei kyllä syrjäytä toista missään.

  Siinä mielessä syrjäyttää, että Ubuntua halutaan jatkossakin levittää 700MB:n levyillä ja siihen tilaan ei kaikki mahdu. Synaptic heitetään pois ja tilalle mahtuu Déjà dup.

  Originally posted by :
  Synaptic on kylläkin jo aiemmin siistitty software centerin tieltä.

  Ei pidä paikkansa. Synaptic tulee 11.04:n mukana.

  Sen tiputtaminen vaikuttaa ihan järkevältä. Ubuntu on suunnattu peurskäyttäjille ja Ubuntu SOftware Center soveltuu ohjelmien asentamiseen hyvin. Edistyneemmät käyttäjät voivat asentaa Synapticin itse tai tehdä asiat päätteessä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.