Radeon HD 7000 -ohjainten tekniset tiedot vuotivat?

uutinen julkaistu:7 syyskuuta, 2011

AMD:n uusien Radeon HD 7000 -näytönohjainten odotetaan ilmestyvän tämän vuoden lopulla ja verkkoon onkin ilmestynyt jo tietoja niiden teknisistä ominaisuuksista. Huippumalleissa näyttäisi olevan käytössä tavallisen GDDR5-muistin sijaan XDR2-muisti. Suorituskykyisiin näytönohjaimiin tarkoitettujen XDR2-muistien spesifikaatiot valmistuivat jo muutamia vuosia sitten, mutta vielä niihin perustuvia ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Arvioitua/ veikattua hintaa?
 • #2
  Wau, kyllä nyt on kehitys menossa oikeaan suuntaan. HD7950 150W kulutus kuulostaa todella hyvältä.
 • #3
  Onko xdr2 paljonkin parempaa kuin gddr5?

  Eiköhän 7970 tai 7950 löydy koneesta heti kun tulee ulos.
 • #4
  Mielenkiintoista tulee olemaan, moneenko kertaan tiedot vielä muttuvat ennen todellisia julkaisuja :)

  Edit: tarkempaa tietoa saadaan hyvällä tsägällä jo 13.9. täällä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. syyskuu, 2011 @ 15:27
 • #5
  Nämähän ovat tosiaan feikkispeksejä, sen paljastaa heti alkuun Thames-piirin listaaminen - se kun kuuluu mobiiliperheeseen eikä desktopperheeseen.
  Myös XDR2 muistit ovat äärimmäisen epätodennäköistä.
 • #6
  Thames on tosiaan mobiilipiirien koodinimi, mutta se ei todista muuta kuin sen ettei se ole 7800-sarja. XDR2:n siirtyminen olisi toki yllätys, mutta en usko sitä mahdottomaksi. Rambus ja Globalfoundries ovat tehneet jo pitemmälti yhteistyötä, joten en näkisi mahdottamaksi että GF valmistaisi XDR2-piirit tuleviin näytönohjaimiin. XDR2 olisi luontevaa jatkoa nykyisille GDDR5-piireille joista nopein on 7 Gbps.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.