ASRock mukaan kiistaan "aidosta" PCIe 3.0 -tuesta

uutinen julkaistu:16 syyskuuta, 2011

Emolevyvalmistajien keskinäinen kina siitä, kenen emolevy tukee oikeasti uutta PCI Express 3.0 -standardia, on saamassa vielä lisäväriä kun myös ASRock on pistänyt lusikkansa soppaan. ASRockin mukaan Gigabyten ja Asuksen ratkaisuissa käytetään todellisuudessa PCIe 2.0 -sukupolveen kuuluvia kytkinpiirejä, mikä tekee niiden markkinoinnista harhaanjohtavaa. Yhtiö julkaisi asiaa monipuolisesti ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hienovaraisesti sensuroitu kilpailijoiden nimet ja mallinumerot. ;)

  Tämäkin nahistelu on täysin yhdentekevää virtuaalikikkelin venytystä. PCIe 3.0:n levennetyllä kaistalla ei ole mitään tekemistä arkielämän kanssa. PCIe 2.0 ei ole vielä hyvään aikaan pullonkaulana normaaleille näytönohjaimille.

  Ja jos sattuukin olemaan varaa laittaa 1000€ näyttikseen, uuden emolevyn hommaaminen tarpeen tullessa ei pitäisi olla ongelma.
 • #2
  @Raattis

  Kyse onkin siittä miten ko. emoja markkinoidaan virheellisesti huijaamalla kuluttajia.

  -Reko
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.