Diablo 3:n suljettu beta-testaus alkoi

uutinen julkaistu:21 syyskuuta, 2011

Pitkään odotetun Diablo 3:n julkaisu hivuttautuu lähemmäs, kun Blizzard on ilmoittanut aloittaneensa pelin suljetun beta-testauksen. Ensimmäiset beta-kutsut on lähetetty onnekkaille ilmoittautujille sekä median edustajille. Beta-vaiheessa testaajille avautuu mahdollisuus pelata koko pelin koko ensimmäisen kappaleen läpi ja tutustua ensimmäiseen päävastukseen sekä useisiin juonen sivuhenkilöihin. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Quote:
  Beta-vaiheessa testaajille avautuu mahdollisuus pelata koko pelin koko ensimmäisen kappaleen läpi ja tutustua ensimmäiseen päävastukseen
  Skeleton King ei ole ensimmäisen kappaleen päävastus eikä Betassa pääse pelaamaan kuin pieni osa ensimmäisestä kappaleesta muutenkaan.

  Mutta mahtava uutinen silti! :D


  Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.
 • #2
  Quote:
  Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk ja Demon Hunter.

  Ovat hieman muuttuneet Diablo 2 LOD:sta. Sääli. Tällä pelillä on kyllä "kovat paikat"; Edellinen peli kun oli niin älyttömän hyvä, niin on vaikea onnistua uudestaan yhtä hyvin. Voi tosin olla, että ne jotka tätä tulevat pelaamaan, eivät ole aikaisempiin versioihin edes koskeneet.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.