Microsoft uudisti Windowsin käynnistyksen

uutinen julkaistu:21 syyskuuta, 2011

Microsoft jatkaa tulevan Windows 8 -järjestelmän uutuuksien esittelyä Building Windows 8 -blogissaan. Viimeisin kirjoitus käsittelee käyttöjärjestelmän käynnistämistä. Aiemmin yhtiö on jo esitellyt uusia tapoja, joilla käynnistyksestä saatiin tehtyä huomattavasti nopeampi. Microsoftin mukaan nopeampi käynnistys kuitenkin toi mukanaan tarpeen uusia myös muita käynnistykseen liittyviä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Loistouudistus! Windowsin vikatilanteiden debuggaaminen olikin tähän mennessä aivan liian helppoa.

    Onneksi ei sentään menty siihen järjettömään suuntaan minkä esim. Linux on ottanut, jossa nähdään tarkalleen mihin asiaan käynnistys jäätyi jotta voidaan tarvittaessa estää tietyn moduulin lataaminen kokonaan ja saadaan järjestelmä oikeasti takaisin pystyyn. Lukukelvottomat virheilmoitukset/musta-/sininen ruutu FTW!
  • #2
    Pakko olla positiivisen negatiivinen ja kysyä onkohan win 8 uusi vista or windows"95".. ilman seiskan tiimiläisiä taustalla jolle kiitos kuuluu 99% vistailujen jälkeen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.