Amazon julkaisi 199 dollarin Kindle-tabletin

uutinen julkaistu:28 syyskuuta, 2011

Amazon on odotetusti julkaissut tänään yhtiön ensimmäisen varsinaisen tablet-laitteen. Amazonin Kindle Fire -nimisen tabletin myyntivaltteina tulevat olemaan halpa hinta ja helppo pääsy maailman suurimman verkkokauppayhtiön sisältöpalveluihin. Mittavat sisältöpalvelut omistavan Amazonin on arveltu olevan yksi harvoja yhtiöitä, jotka pystyvät kilpailemaan Applen iPadinsa ympärille rakentamaa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ei oo ainakaan hinnalla pilattu. Varmasti käy hyvin kaupaksi jos tulee laajasti saataville, eikä pelkästään Amazonin omaan verkkokauppaan.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28. syyskuu, 2011 @ 18:32
 • #2
  No ei tosiaan ole hinnalla pilattu ja eiköhän tohonkin jonkun vanilla androidin saa asennettua eli varmaan aika pakkohankinta tulee olemaan!
 • #3
  Originally posted by Ranvier:
  Ei oo ainakaan hinnalla pilattu. Varmasti käy hyvin kaupaksi jos tulee laajasti saataville, eikä pelkästään Amazonin omaan verkkokauppaan.

  Kyllä ne Kindlen myyntiluvut ovat osoittaneet, että Amazon voi hyvin helposti myydä tuotetta pelkästään oman verkkokauppansa kautta, eikä ongelmia myyntilukujen kanssa tule.

  Tuolle Firelle on helppo povata miljoonamyyntejä, koska HP:n alennusmyynti osoitti kuluttajien haluavan halpoja tablet-laitteita (+ Firessa toimivat myös Android-softat, eli pelejä löytyy).
 • #4
  En usko tämän kilpailevan suoraan iPadia vastaan, mutta muiden valmistajien asiakkaat ei olekkaan niin uskovaisia, joten voi viedä mm. Acerilta leivän pöydästä.
 • #5
  Originally posted by johtaja59:
  En usko tämän kilpailevan suoraan iPadia vastaan, mutta muiden valmistajien asiakkaat ei olekkaan niin uskovaisia, joten voi viedä mm. Acerilta leivän pöydästä.
  Luulisin, että Kindle Fire kiinnostaisi juuri niitä, joille iPadin hinta on liikaa, mutta jotka haluavat laitteen simppeliä lukemista/katselua/kuuntelua varten.

  Muut Android-tabletit on vielä enemmän nörteille suunnattuja vehkeitä, joissa riittää säätövaraa ja tekemistä, jos kiinnostusta ja osaamista löytyy säätämiseen.
 • #6
  No minusta Androidit on helpompia käyttää kuin applen laitteet... Markkinointi niilli pissii. Ei niitä tartte säätää, jos ei halua. Mutta niitä voi tarvittaessa. Ainakaan transformeria ei tarvinnut säätää käyttöönotossa. iPhone 4:n piti sitten ensimmäisenä tökkiä usb:llä pc:seen kiinni ja ladata ohjelmisto koneelle minne tehdä tilit sun muut...

  Ominaisuuksiin nähden aika halpa laite, voisi kyllä melkein harkita. Kuitenkin pitää gdocsit sun muutkin pyöriä, joten arvosteluja odotellessa.

 • #7
  Erittäin pätevän oloinen laite. Hinta ja ominaisuudet kohtaavat. Tyylikkään näköinen myös. Ikävä kyllä, suurin osa noista hehkutetuista sisältöpalveluista taitaa jäädä Suomen ulkopuolelle, kuten aina. Mutta on kyllä varteenotettava tabletti.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.