AMD: Intelin Ultrabook-kannettavat eivät pärjää MacBook Airille

uutinen julkaistu:3 lokakuuta, 2011

AMD:lla ei uskota Intelin viime aikoina otsikoissa olleen Ultrabook-konseptin suureen menestykseen. AMD kertoo Xbit-labs-sivustolle, että Ultrabookit eivät pärjää kilpailussa kalliimpien koneiden markkinoita hallitsevalle Applen MacBook Airille. Intelin Ultrabook-konsepti onkin käytännössä yritys tuoda MacBook Airin kaltaiset koneet myös PC-puolelle. Yhtiön tavoitteena on rohkaista valmistajia ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Melko yllättävää, että AMD ei usko Intelin konseptiin. Ja "ultrabookeille" varsin ikävän probleeman aiheuttaakin tuo hinta. Mutta ainakin joku pyrkii aktiivisesti nykimään laatutavaran hintaa alas. Ehkä normaaleillakin ihmisillä on joskus varaa näihin MacBook Airia vastaaviin "ultrabookkeihin".
 • #2
  Asus UX31? Pitäisi olla paljon halvempi kuin applen vastaava.
 • #3
  Tuo akkujen kesto on se akilleenkantapää ja tajuaahan sen jokainen. Mikäli lisätään tehoja niin jostakinhan se tehon lähde on löydyttävä.
  Konkreettisesti parhaiten sen huomaa säköttömällä mökillä. Läppäri sippaa ja kännykkä pimenee. Uudet järjestelmät syö sikana virtaa, vanha kunnon Nokian akku kestää tosi pitkään, mutta eihän sillä tietysti elokuvia katella....
  Puhelimen/kännykän nimeä pitäs vaihtaa, nää nykyvehkeet on enempi tietokoneita.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.