Samsung tarjosi Applelle sopimusta tablet-kiistojen lopettamiseksi Australiassa

uutinen julkaistu:3 lokakuuta, 2011

Samsung on tarjoutunut muuttelemaan Galaxy Tab 10.1 -mallinsa ominaisuuksia, jotta Applen kanssa Australialaisessa tuomioistuimessa käyty kiista saataisiin sovittua. Samsungin piti julkaista 10" näytöllä varustettu Galaxy Tab Australiassa jo elokuun alkupuolella, mutta oikeuskiistat ovat toistuvasti estäneet julkaisun. Jos Apple hyväksyy tarjouksen, Samsung voisi tuoda laitteen markkinoille ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Pitäisi olla vähän tarkempi, eikä tehdä suorakaiteen muotoisia tabletteja.
  Apple keksi tabbletin lisäksi myös kosketusnäytöllisen puhelimen.
 • #2
  Originally posted by johtaja59:
  Pitäisi olla vähän tarkempi, eikä tehdä suorakaiteen muotoisia tabletteja.
  Apple keksi tabbletin lisäksi myös kosketusnäytöllisen puhelimen.
  Tarkistappa faktasi. Apple ei "keksinyt" tabletteja tai kosketusnäyttöluureja, vaan oli ensimmäinen joka toteutti konseptit onnistuneesti. Apple loi toki tabletin sellaisena kuin se nykyään tunnetaan, mutta vastaavan kaltaisia oli ollut aikaisemminkin. Sama koskee kosketusnäyttöluureja, joista oli kokeiluja, mutta tekniikkaan ei uskottu. Nokian n810, ja sen edeltäjät muiden lomassa. N810:sta vain puuttui itse mobiiliyhteys (eli käytännössä se ei ollut "puhelin" varsinaisessa merkityksessä), kaikki muu kuitenkin löytyi jo.

  Ero onkin, että apple ymmärsi ja näki tulevaisuuden markkinat, ja teki niistä toimivat paketit. Kunnia tekniikoiden ja konseptien keksimisestä kuuluu kuiteinkin aivan muille.
 • #3
  JohQ:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Sarkasmi
 • #4
  Originally posted by Raattis:
  JohQ:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Sarkasmi
  Ei maksa vaivaa. Toiset eivät vain ymmärrä, etenkin, kun asia on niin lähellä sydäntä.

  Mutta ikävä juttu, että Apple sai tämän typerän haasteen takia Samsungista otteen sukukalleuksista. Sympatiat täysin Samsungin puolella.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.